«Μεγάλη ευκαιρία για Καρέλη»

«Μεγάλη ευκαιρία για Καρέλη»

Ο Θανάσης Παπάζογλου, που γνωρίζει καλά το βελγικό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως η Γκενκ είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Νίκο Καρέλη.

«Μεγάλη ευκαιρία για Καρέλη»

«Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον Νίκο, δεν το συζητώ. Το Βέλγιο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και η παρουσία του εδώ μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει στην καριέρα του. Και αν κρίνω από τη δική μου και όχι μόνο περίπτωση, οι Βέλγοι παρακολουθούν πολύ προσεκτικά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, στέλνουν συχνά σκάουτς για να τους δουν από κοντά και γενικότερα επιδιώκουν να ενισχύονται με παίκτες από τη χώρα μας» δήλωσε αρχικά ο φορ της Κόρτραϊκ στην Real News.

Ο αγώνας της ημέρας διεξάγεται στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Μπιλμπάο. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες προσφορές.

Και κατέληξε: «Η Γκενκ είναι ένας σύλλογος εύρωστος οικονομικά και πάντα υπολογίσιμος αγωνιστικά στο πρωτάθλημα, πρέπει δε να σας πω ότι η μεταγραφή του Νίκου πήρε μεγάλη δημοσιότητα. Είναι μία ομάδα που επιχειρεί πάντα να διακρίνεται τόσο εντός των τειχών όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σίγουρα πρόκειται για ένα δυνατό και σκληροτράχηλο σύνολο. Νομίζω ότι ο Νίκος θα ωφεληθεί επιπλέον, επειδή η φύση της λίγκας εδώ είναι τέτοια που ευνοεί τον γρήγορο και τεχνίτη επιθετικό, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι η μεταγραφή του είναι ένα βήμα πιο ψηλά γι’ αυτόν, που θα του επιτρέψει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».

Best of internet