«Σλοβάκος» ο Πλιάτσικας

«Σλοβάκος» ο Πλιάτσικας

bet365

Προπονήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβα ξεκινάει ο Πλιάτσικας και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, εκτός απροόπτου θα υπογράψει με τους Σλοβάκους μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πολύ κοντά σε έναν νέο ποδοσφαιρικό σταθμό βρίσκεται ο Βασίλης Πλιάτσικας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, θα περάσει από το μικροσκόπιο του τεχνικού επιτελείου της Σλόβαν Μπρατισλάβα και εκτός απροόπτου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 28χρονος αρέσει πολύ στους Σλοβάκους, με τον Κύπριο τεχνικό του συλλόγου, Νίκκι Παπαβασιλείου, να τον γνωρίζει και να τον υπολογίζει ως «γρανάζι» στο πλάνο τριετίας που χτίζει.

Γι αυτό, άλλωστε, ο Έλληνας μέσος ταξίδεψε σήμερα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Τουρκία, όπου θα κάνουν μία... μίνι προετοιμασία 10 ημερών. Εκεί, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να διαπιστώσουν σε τι επίπεδα βρίσκεται η φυσική του κατάσταση, κάτι που αποτελεί το μόνο... αγκάθι. Βέβαια, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και της Σάλκε, όλο αυτό το διάστημα έκανε προπονήσεις με τον Πανιώνιο, οπότε δύσκολα θα υπάρξει κάποιο εμπόδιο στον επικείμενο «γάμο».

 

Τελευταία Νέα