Γουόριορς - Νάγκετς 111-108

Φάνης Παναγιώτου
Γουόριορς - Νάγκετς 111-108

bet365

Οι Ντένβερ Νάγκετς παρουσιάστηκαν απρόσμενα ανταγωνιστικοί στην Oracle Arena και λίγο έλειψε να κάνουν το… μπαμ κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! Εν τέλει έχασαν με 111-108 στην παράταση.

Με το πρόγραμμα να τους φέρνει αντιμέτωπους με τους Ντένβερ Νάγκετς, ελάχιστοι περίμεναν πως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα έχουν προβλήματα. Κι όμως. Οι Πρωταθλητές κόσμου χρειάστηκαν την παράταση, προκειμένου να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, αφού οι Νάγκετς γύρισαν το ματς στην 4η περίοδο. Κράτησαν τους Γουόριορς μόλις στους 12 -πράγμα εξαιρετικά δύσκολο- έστειλαν το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο, ωστόσο στο φινάλε… λύγισαν.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Γουόριορς ανέβηκαν στο 31-2, ενώ οι ηττημένοι Νάγκετς υποχώρησαν στο 12-22. Όσο για τον Κώστα Παπανικολάου; Με τον Ντανίλο Γκαλινάρι να είναι στο 100% έμεινε στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα