Νάγκετς – Καβαλίερς 87-93 (pics & vid)

Gazzetta team
Νάγκετς – Καβαλίερς 87-93 (pics & vid)

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου είχε την ατυχία να αναλάβει το μαρκάρισμα του ΛεΜπρον στα 31α του γενέθλια και με 34 πόντους του οι Καβαλίερς έφτασαν στο 93-87 επί των Νάγκετς.

Ο Τζέιμς είχε όρεξη να γιορτάσει παραγωγικά τα 31α του γενέθλια και το πλήρωσε το Ντένβερ, που δέχθηκε τους 34 δικούς του πόντους και τους 16 (φετινό ρεκόρ) του Άιμαν Σάμπερτ, καθώς το Κλίβελαντ έφτανε στην νίκη. Οι Καβς ολοκλήρωσαν έτσι την περιήγησή τους στη δυτική ακτή με 2 νίκες και 2 ήττες και βρήκαν την ευκαιρία να ξεκουράσουν τον Κάιρι Έρβινγκ, που ακόμη αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Γουίλ Μπάρτον ήρθε από τον πάγκο για να προσφέρει και πάλι σκορ (29 πόντους) για τους γηπεδούχους, που δυσκολεύονται να βρουν λύσεις στα προβλήματα τραυματισμών που τους έχουν πλήξει. Η ομάδα του Κολοράντο δεν είχε για ένα ακόμη βράδυ τους Γκαλινάρι και Μουντιάι και κατέφυγε στο... hack-a-Thompson όταν βρέθηκε στο -11, 3'07'' πριν τη λήξη. Ο Τρίσταν Τόμπσον (56% στις βολές φέτος) ζορίστηκε από τη γραμμή, με μόλις 1/4, αλλά οι Νάγκετς δεν βρήκαν τις απαντήσεις.

Όσο για τον «Παπ», πέρασε ένα μάλλον δύσκολο βράδυ και στις δύο άκρες του παρκέ, αφού αφενός είχε επωμιστεί το μαρκάρισμα του ΛεΜπρον, αφετέρου είχε να τον αντιμετωπίσει και στην επίθεση. Ο διεθνής φόργουορντ δεν προσέφερε πόντους με 0/1 δίποντο και 0/2 τρίποντα, ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και έκανε 2 λάθη.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-26, 21-27, 20-19, 25-21

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα