MVP ξανά ο Μπουρούσης!

MVP ξανά ο Μπουρούσης!

Αντωνία Σπανού
MVP ξανά ο Μπουρούσης!

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε για 3η φορά MVP της αγωνιστικής στην ισπανική λίγκα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα κατορθώματα του.

Τι κάνει ο Γιάννης Μπουρούσης... Ο Καρδιτσιώτης σέντερ είναι εντυπωσιακός με την φανέλα της Λαμποράλ. Στην νίκη της ομάδας του κόντρα στην Φουενλαμπράδα με 101-79 για την 13η αγωνιστική της ACB πέτυχε 20 πόντους (8/9 βολές, 6/10 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1κλέψιμο, 1τάπα και ένα λάθος σε 20:36 λεπτά που αγωνίστηκε.

Μάζεψε 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε πάλι MVP της αγωνιστικής. Αυτό συμβαίνει για 3η φορά φέτος και ο Μπουρούσης συνεχίζει να είναι πρώτος σε μέσο όρο στο raking με 21,2 βαθμούς ανά αγώνα.

Στη Λιθουανία ταξιδεύει η Λαμποράλ, για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της Euroleague. Στο 1.95 στην Expekt η νίκη των Βάσκων.

Φαίνεται ότι βρήκε αυτό που έψαχνε και η χρονιά για τον διεθνή σέντερ πηγαίνει εξαιρετικά. Εκείνος πάντως φροντίζει να κρατά χαμηλούς τόνους: «Οι αριθμοί μου δεν έχουν σημασία, αν δεν νικάμε. Αυτή τη φορά είμαι χαρούμενος γιατί κερδίσαμε και βοήθησα κι εγώ για να τα καταφέρουμε. Κάναμε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο Final 8 του Κυπέλλου και παράλληλα πήραμε αυτοπεποίθηση για το Top 16 που αρχίζει».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα