Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Κωνσταντόπουλου στην Μίντλεσμπρο

Gazzetta team
Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Κωνσταντόπουλου στην Μίντλεσμπρο

bet365

Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος ξεπέρασε τις 20 συμμετοχές εφέτος και το συμβόλαιό του με την Μίντλεσμπρο ανανεώθηκε μέχρι το 2017.

Μπορεί η παρουσία του στην Ελλάδα να έμεινε στα... ρηχά, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και στην Αγγλία. Ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος θεωρείται αυτή τη στιγμή ως ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Championship, αποτελώντας τον βασικό και αναντικατάστατο υπερασπιστή της εστίας της Μίντλεσμπρο.

Κάτι που δικαιολογούν απολύτως τα στατιστικά του, καθώς 12 από τα 21 ματς που έχει αγωνιστεί εφέτος, έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του, βοηθώντας την ομάδα του να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Μπράιτον, με 43 βαθμούς.

Ο 37χρονος πορτιέρο τον Φεβρουάριο επέκτεινε την συνεργασία του με την Αγγλική ομάδα για ακόμη ένα χρόνο (για την σεζόν 2015-16), με την συμφωνία των δύο πλευρών να περιλαμβάνει και έναν σημαντικό όρο...

Αυτός έλεγε πως αν φέτος ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνιστεί σε πάνω από 20 παιχνίδια, θα ανανεωθεί αυτομάτως για ακόμη ένα χρόνο. Έτσι, με τον Ντίμι να μετράει ήδη 21 συμμετοχές εφέτος, η συνεργασία του με την Μίντλεσμπρο θα συνεχιστεί μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα