Λέικερς - Μπακς 113-95 (pics & vid)

Φάνης Παναγιώτου
Λέικερς - Μπακς 113-95 (pics & vid)

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς έσπασαν το αήττητο των Γουόριορς, ωστόσο στο LA τα βρήκαν… σκούρα, με τους Λέικερς να φτάνουν στο θετικό αποτέλεσμα με 113-95.

Στη regular season του NBA τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Οι Μιλγουόκι Μπακς -για παράδειγμα- δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα ήθελαν, ωστόσο έριξαν στο καναβάτσο τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος για πρώτη φορά φέτος κι άπαντες πόνταραν υπέρ τους για την αναμέτρηση με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Κι όμως. Ο Κόμπι Μπράιαντ κι η παρέα του είχαν διαφορετική άποψη και πραγματοποιώντας μία εκ των κορυφαίων εμφανίσεων τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα με 113-95 κι ανέβηκαν στο 4-21. Αντίθετα, τα «Ελάφια» υποχώρησαν στο 10-16.

Δεύτερο σερί ματς στο Λος Αντζελες για τους Μπακς που μετά τους Λέικερς, αντιμετωπίζουν τους Κλίπερς. Σε απόδοση 6.00 στη Vistabet η νίκη της ομάδας του Αντετονκούνμπο.

Όσο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Είχε ξανά θετική παρουσία κι έκανε ό,τι μπορούσε για να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του (σ.σ. οι Μπακς αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Γκρεγκ Μονρό). Συγκεκριμένα, ο διεθνής άσος έμεινε στο παρκέ για 35 λεπτά και μέτρησε 15 πόντους (6/10 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 3/4 βολές), 6 αμυντικά ριμπάουντ, 5 ασίστ και μόλις 1 λάθος.

 

NBA Τελευταία Νέα