“Ονειρεύονται” Παπανικολάου στον Ερυθρό Αστέρα!

“Ονειρεύονται” Παπανικολάου στον Ερυθρό Αστέρα!

Φάνης Παναγιώτου
“Ονειρεύονται” Παπανικολάου στον Ερυθρό Αστέρα!

bet365

Το όνομα του Κώστα Παπανικολάου ακούγεται έντονα στην Ευρώπη και μία από τις ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν είναι ο Ερυθρός Αστέρας!

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον του “Παπ”. NBA ή Ευρώπη; Θα ξεκαθαρίσει άμεσα και μέχρι τότε -από τη στιγμή που είναι ελεύθερος- κάθε ομάδα μπορεί να… ονειρεύεται. Μία από αυτές είναι κι ο Ερυθρός Αστέρας!

Δημοσιεύματα από τη Σερβία αναφέρουν πως ο Κώστας Παπανικολάου βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και μάλιστα ποντάρει στην ερυθρόλευκη φανέλα και τον… Σοφοκλή Σχορτσανίτη!

Οι "ερυθρόλευκοι" της Σερβίας θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν μία μεταγραφή που θα τους αλλάξει επίπεδο. Στο 1.85 προσφέρει η Vistabet το να κατακτήσει ο Ερυθρός Αστέρας την Αδριατική Λίγκα.

Εντάξει. Το ξέρουν κι οι ίδιοι ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή συγκεντρώνει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες. Το γράφει και το δημοσίευμα, που αναφέρει ότι άλλες ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή ο Ολυμπιακός έχουν προτεραιότητα σε περίπτωση που ο “Παπ” αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Αλλά καθένας έχει δικαίωμα στο… όνειρο!

 

Τελευταία Νέα