Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Τα δυο γκολ του Κώστα Μήτρογλου με την Μπενφίκα και η επίδειξη υψηλής τεχνικής του Γιάννη Φετφατζίδη, ξεχώρισαν από τους «Έλληνες του Εξωτερικού» αυτής της εβδομάδας.

Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Φετφατζίδης έκλεψαν την παράσταση στους «Έλληνες του Εξωτερικού» αυτής της εβδομάδα... Ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στη νίκη της Μπενφίκα με 2-0, ενώ ο διεθνής μέσος αν και μπήκε αλλαγή πέτυχε ένα τέρμα σπάνιας ομορφιές... Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Φροζινόνε, το οποίο η Ρόμα κέρδισε 2-0. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά ο Έλληνας αμυντικός δεν είχε μερίδιο ευθύνης.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Δεν χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας νίκη επί της Φροζινόνε με 2-0.


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λάτσιο που έληξε 2-0, όμως τα γκολ που δέχθηκε ήταν κυρίως από την λανθασμένη αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ξεκίνησε στην αρχική εντεκάδα της Ουντινέζε στο εκτός έδρας ματς με την Λάτσιο, όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι. Μάλιστα το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων μπήκε από λανθασμένη δική του ενέργεια, ενώ στο 78ο λεπτό αντικαταστάθηκε από τον Αγκίρε.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Είδε από τον πάγκο την ήττα της Τζένοα με 1-0 από την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο, που έληξε 2-2. Στο πρώτο γκολ δεν φέρει μερίδιο ευθύνης, αλλά στο δεύτερο συμμετέχει στην φάση, αν και ο Άκουα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με την βοήθεια της τύχης.


Σάββας Γκέντζογλου (Μπάρι): Ήταν εκτός αποστολής στο εκτός έδρας 0-0 με την Βιτσέντζα.

Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι): Δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βιτσέντζα (0-0), εκτός έδρας.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Έπαιξε σε όλο το ματς με το Ανόβερο, που βρήκε την Μπορούσια νικήτρια με 4-2. Σε κανένα από τα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του δεν φέρει ευθύνη.


Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Bασικός στην ήττα έκπληξη της Λεβερκούζεν από την Ντάρμσταντ με 1-0 εντός έδρας. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ, αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγους πόντους δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ματένια.

Κώστας Σταφυλίφης (Άουγκσμπουργκ): Δεν χρησιμοποιήθηκε στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από την Μπάγερν Μονάχου με 2-1.

Δημήτρης Διαμαντάκος (Καρλσρούη): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Καρλσρούη.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα από την Σόνενχοφ-Γκροσασπαχ με 4-0.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας 1-1 με την Ομπερχάουζεν, αλλά μπήκε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην ισοφάριση.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Άαλεν): Δεν ήταν στην βασική εντεκάδα της Άαλεν στο παιχνίδι με την Χόλστειν Κίελ που έληξε 0-0.

Θανάσης Ραπτης (Στουτγκάρτερ Κίκερς U-23): Μπήκε στο 71ο λεπτό του αγώνα με την Μπάλινγκεν που έληξε 0-0.

Αναστάσιος Κετσεμανίδης (Στουτγκάρτερ Κίκερς U-23): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 0-0 με την Μπάλινγκεν.

Γιάννης Καρσανίδης (Βέρζουρμπουργκερ Κίκερς ): Έπαιξε και στα 90 λεπτά της εκτός έδρας ήττας από την δεύτερη ομάδα της Μάιντζ με 1-0

Γιώργος Μαντατζίδης (Κάπελεν Ερφτ): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Ουέρντινγκεν με 3-0, αλλά μπήκε στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αλέξανδρος Τανίδης (Χάνσα): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Όλντενμπουργκ που έληξε 4-2 για τους γηπεδούχους.

Άγγελος Τεπελίδης (Τουρού Ντίσελντορφ): Λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εντός έδρας ήττα από την Μέρμπους με 1-0.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Μπήκε στο 88ο λεπτό της νίκης με 1-0 επί της Μαρλ-Χελς.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νίκος Βέργος
(Έλτσε): Δεν ήταν στην αποστολή για τη νίκη με 1-0 επί της Ταραγόνα.

ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας
(Γουότφορντ): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Σουόνσι.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Καλή εμφάνιση του Έλληνα τερματοφύλακα και νίκη με 2-0 επί της Μίλτον Κέινς Ντονς.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Μπελενένσες, το οποίο η Μπενφίκα κέρδισε 6-0.

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Εκ των πρωταγωνιστών της Μπενφίκα στο 6-0 επί της Μπελενένσες, σκοράροντας δύο γκολ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε): Δεν ήταν στην αποστολή της Τβέντε για την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άγιαξ με 2-2.

Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Φέγενορντ, έχοντας κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του. Στο γκολ δεν φέρει μερίδιο ευθύνης.


ΒΕΛΓΙΟ
Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Έπαιξε και στα 90 λεπτά της εκτός έδρας ισοπαλίας με 1-1 κόντρα στην Σιντ Τρούιτεν.

Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 0-0 με την Λέουβεν.

Μιχάλης Σηφάκης (Κορτράικ): Είδε από τον πάγκο το παιχνίδι με την Λέουβεν που έληξε 0-0.

Κώστας Ρουγκάλας (Λέουβεν): Βασικός για ακόμη ένα παιχνίδι της ομάδας του. Κόντρα στην Κορτράικ (0-0), έπαιξε ως δεξί μπακ.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Χαράλαμπος Λυκογιάννης (Στουρμ Γκρατς): Ήταν εκτός αποστολής στην ήττα με 2-0 από την Μάτερσμπουργκ.

Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Αλτάχ, λόγω του τραυματισμού που απέκτησε στην προετοιμασία με την Εθνική ομάδα.

ΕΛΒΕΤΙΑ
Τάσος Δώνης
(Λουγκάνο): Μπήκε στο 75ο λεπτό του αγώνα με την Σιόν, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει την ήττα με 3-0.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας
(Εσκισεχίρσπορ): Βασικός και στα 90 λεπτά του εκτός έδρας αγώνα με την Αντάλιασπορ, όπου η Εσκισεχίρσπορ γνώρισε την ήττα με 2-0.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος
(Χάποελ Κφαρ): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Χάποελ Άκρε, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0.

Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ): Βασικός και στα 90 λεπτά του αγώνα με την Μακάμπι Νετάνια που έληξε 1-1.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιάννης Φετφατζίδης
(Αλ Αχλί): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χατζέρ, όμως 4 λεπτά μετά την είσοδό του στο 77ο λεπτό πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στη νίκη με 4-2.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη με 4-2 επί της Ατζέρ.

ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος
(Σανγκάι Γκρινλαντ): Δεν ήταν βασικός στη νίκη επί της Γκουιζόυ Ρενέ με 2-1, αλλά λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, αδράνησε με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να μειώσουν.

* Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος της Σαμπντόρια και ο Μάριος Οικονόμου της Μπολόνια αγωνίζονται την Δευτέρα το βράδυ, όπως η Καϊσέρισπορ του Γιώργου Σαρρή και η Ίντερ Τούρκου του Πέτρου Κανακούδη...
 

Τελευταία Νέα