Η απόλυτη έκπληξη σε Σχορτσανίτη (pics+vid)

Η απόλυτη έκπληξη σε Σχορτσανίτη (pics+vid)

Η απόλυτη έκπληξη σε Σχορτσανίτη (pics+vid)

bet365

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε για την επιλογή του να παίξει στο Ερυθρό Αστέρα ενώ έλυσε και το γρίφο για το λεωφορείο στο οποίο επιβιβάστηκε.

Η μετακίνηση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη από το αεροδρόμιο μέχρι τα γραφεία του Ερυθρού Αστέρα δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μία έκπληξη των ανθρώπων της ομάδας. Ο Έλληνας σέντερ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Σέρβων ανέφερε, «μου φάνηκε παράξενο, αλλά μου είπαν πως είχε χαλάσει το αμάξι και έπρεπε να μπω στο λεωφορείο. Μετά από λίγη ώρα στο λεωφορείο άκουσα ένα κινητό να χτυπά σε ρυθμούς τραγουδιού του Ερυθρού Αστέρα. Ξαφνικά οι συνεπιβάτες έβγαλαν τις μπλούζες τους και από μέσα φορούσαν μπλούζες της ομάδας. Από τα παράθυρα έπεσαν σημαίες και κασκόλ του Ερυθρού Αστέρα. Ήταν τρομερό πραγματικά».

Ο Σχορτσανίτης μίλησε και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, «έχω παίξει αντίπαλος του Αστέρα και ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο. Μου αρέσει που είναι πάντα δίπλα και στηρίζουν. Όταν νιώθεις την ενέργεια που σου δίνουν αισθάνεσαι να θες να δώσεις κι εσύ το 100%. Στην Ελλάδα δεν είναι φιλικό το περιβάλλον στα ντέρμπι, οι Σέρβοι έχουν μεγαλύτερη παράδοση στο μπάσκετ. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους οπαδούς μας».

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, προπονητής των Σέρβων μίλησε με τον «Σόφο»... «μου είπε πόσο δύσκολες είναι οι προπονήσεις μαζί του, έχει αρκετό τρέξιμο. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

 

Τελευταία Νέα