Εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ: «Αυτός ο γαμ***νος ο Σπανούλης!»

Γιάννης Ράμμας
Εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ: «Αυτός ο γαμ***νος ο Σπανούλης!»
Η αμερικανική ιστοσελίδα Grantland αποκάλυψε μία μυθική ατάκα του Άαρον Τζάκσον για το Βασίλη Σπανούλη κι άλλη μία του Δημήτρη Ιτούδη για την... κατάρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Τόστεν Μπερκς & Τζέρεμι Γου έκαναν ένα γρήγορο... rewind της πορείας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις περσινές διοργανώσεις κι όλα όσα... υπέστη σ' ακόμη ένα Final 4 ήταν αδύνατον να περάσουν ασχολίαστα. Ακόμη κι απ' τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Αφού πρώτα έκαναν το... play by play της αστοχίας του Βασίλη Σπανούλη μέχρι τις 0/11 σουτ εντός πεδιάς, στη συνέχεια μέτρησαν ένα προς ένα τα μεγάλα καλάθια του υπέρ του Ολυμπιακού και ξανά σε βάρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ατάκα του Άαρον Τζάκσον για το ξέσπασμα του VSpan των 8 πόντων στο τελευταίο 2λεπτο; «Σοβαρά σκεφτόμουν "Γαμ***νε Σπανούλη!».

«Ήταν σα να 'ψαχνα για λίγο αέρα, κάποιο είδος οξυγόνου και δε μπορούσα να βρω» πρόσθεσε.

Η ρωσική ομάδα κατάφερε να κλείσει τη χρονιά με τo four-peat στη VTB League, αλλά η Ευρωλίγκα παραμένει απωθημένο. Αν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι καταραμένη; «Έλα τώρα. Δε πιστεύω σ' αυτές τις μαλακίες» η απάντηση του Δημήτρη Ιτούδη ως επίλογος του κειμένου.