Χάλασε ο γάμος του Κουφού! (pics)

Χάλασε ο γάμος του Κουφού! (pics)

bet365

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι χάλασε ο γάμος του Κώστα Κουφού με την Λεία Σεργάκη ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 18/7! Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Στις 18/7 ο Κώστας Κουφός θα παντρευόταν την επί σειρά ετών αγαπημένη του Λεία Σεργάκη.

Ωστόσο, η είδηση που έσκασε σαν βόμβα πριν λίγες ώρες, θέλει το ζευγάρι τελικά να ακυρώνει το γάμο του. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι ότι τόσο ο διεθνής σέντερ όσο κι οι οικογένειά του δεν δέχτηκαν τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να παντρευτεί στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα. Το σημείο αναφοράς και των δύο δηλαδή, δεδομένου ότι η Λεία κατάγεται από εκεί αλλά κι ο Κώστας θυμίζουμε ότι έγινε ντραφτ το 2008 με τη φανέλα των Τζαζ.

Φυσικά, ο παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει αφού είναι free agent και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τους Γκρίζλις, μιας και στις 10/7 ξεκινά η περίοδος των υπογραφών στο ΝΒΑ και ήδη οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι οι Μπακς, Σέλτικς, Ορλάντον Μάτζικ και Σακραμέντο Κινγκς, χωρίς να αποκλείεται να του γίνει καλή πρόταση ανανέωσης από τους Μέμφις Γκρίζλις. Ετσι, όπως όλα δείχνουν όταν θα έρθει στην Εθνική θα έχει υπογράψει το νέο πολυετές συμβόλαιο.

Αυτή η είδηση κάνει τον Κουφό να επικεντρώνεται πλέον στις υποχρεώσεις του με την Εθνική, αφού θα πρέπει στις 30/7 να είναι στην χώρα μας με την προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ να ξεκινάει την 1η Αυγούστου.

 

NBA Τελευταία Νέα