Περιμένοντας τ' όνειρο ο Θανάσης, αλλιώς... Ευρώπη

Περιμένοντας τ' όνειρο ο Θανάσης, αλλιώς... Ευρώπη

Γιάννης Ράμμας
Περιμένοντας τ' όνειρο ο Θανάσης, αλλιώς... Ευρώπη

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν είναι διατεθειμένος να... ξοδέψει άλλη μία χρονιά στη D-League και περιμένει την κλήση απ' τους Νικς, αλλιώς η επιστροφή στην Ευρώπη δεν απέχει πολύ.

Μιλώντας στην «Post» της Νέας Υόρκης, ο εκπρόσωπός του, Νίκος Λώτσος, εξήγησε πως «έχουν πει πως μετά τη βραδιά του draft (25/6) θα 'ναι έτοιμοι να συζητήσουν. Είναι απασχολημένοι τώρα. Επομένως θα 'χουμε καλύτερη αίσθηση της κατάστασης μετά. Αλλά τώρα δεν έχω απάντηση να σας δώσω», αλλά δεν παρέλειψε να προσθέσει πως μετά από διαδοχικές χρονιές στη D-League (Ντέλαγουερ 87ers & Γουέστσεστερ Νικς) ο πελάτης του προτιμά την επιλογή της Ευρώπης στο ενδεχόμενο νέας... παράλειψης από πλευράς Νικς.

Απ' την πλευρά του, ο 23χρονος φόργουορντ (Νο.51 το 2014) ευελπιστεί να 'ναι μαζί τους στο Summer League του Λας Βέγκας (10-20/7) και να τους πείσει για το πολυπόθητο συμβόλαιο, αφού «όταν μία χρονιά τελειώσει, μία άλλη αρχίζει. Αισθάνομαι πως πρέπει να δουλέψω πολύ και να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Αισθάνομαι πως βελτιώθηκα, έμαθα το σύστημα, την τριγωνική επίθεση, αναγνωρίζω τα συστήματα. Και το jump σουτ μου έγινε καλύτερα».

 

NBA Τελευταία Νέα