Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Τέσσερα γκολ ήταν ο απολογισμός των Ελλήνων του εξωτερικού, με αυτό του Τοροσίδη να κλέβει την παράσταση. Βρήκαν δίχτυα Μόρας, Τανίδης και Παπαδόπουλος.

Μόνο ως θετικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο απολογισμός των Ελλήνων του εξωτερικού, από τη στιγμή μπήκαν τέσσερα γκολ. Αυτό που ξεχώρισε όμως ήταν του Βασίλη Τοροσίδη, το οποίο χάρισε τη νίκη στην Ρόμα επί της Ουντινέζε, ενώ σημαντικό ήταν και του Βαγγέλη Μόρα με το οποίο η Βερόνα ισοφάρισε την Έμπολι. Ο Αλέξανδρος Τανίδης αν και κεντρικός αμυντικός πέτυχε το 6ο του τέρμα εφέτος, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Ήταν βασικός σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Ουντινέζε και από λάθος δικό του προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Ευτυχώς όμως, η Ρόμα κατάφερε να το γυρίσει και να κερδίσει 2-1.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το 90λεπτο με την Ουντινέζε και με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στην Ρόμα με 2-1.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Βασικός σε όλο το ματς με την Ουντινέζε, έχοντας καλή απόδοση. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ, αλλά το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρνέζη.


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Μπορεί η ομάδα του να έχασε με 2-1 στο Ολύμπικο από την Ρόμα, όμως έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Σε κανένα από τα δύο γκολ που δέχθηκε δεν φέρει ευθύνη, καθώς προήλθαν από αδράνεια της άμυνας.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Μπήκε αλλαγή στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την Ουντινέζε να έχει βαθμολογικό κέρδος από το ματς με την Ρόμα (2-1).


Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Μπήκε αλλαγή στο 83ο λεπτό της νίκη με την Έμπολι (2-1), χωρίς να προλάβει να φανεί.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός στη νίκη της Βερόνα με 2-1 επί της Έμπολι. Μπορεί το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του να προήλθε από δική του χαμένη μονομαχία, αλλά... πάτσισε ισοφαρίζοντας σε 1-1 με κεφαλιά.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με την Έμπολι, καθώς έπρεπε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τορίνο, αλλά μπήκε αλλαγή στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί δεν ήταν στην αποστολή για τη νίκη με 3-2 επί της Μίλαν.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Προ Βερτσέλι.


Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Ήταν εκτός αποστολής στην επιβλητική νίκη με 6-2 επί της Πάρμα.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λα Κορούνια (2-0) χωρίς να φέρει ευθύνη για κάποιο από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Δεν ήταν στην αποστολή για την εκτός έδρας ήττα από την Λα Κορούνια με 2-0.

ΑΓΓΛΙΑ
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός στη νίκη με 3-0 επί της Μπρέντφορντ, που χάρισε στην «Μπόρο» την πρόκριση στον τελικό των play off της Championship για την άνοδο στην Premier League.



ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βόλφσμπουργκ, στο οποίο η Μπορούσια γνώρισε την ήττα με 2-1. Σε κανένα από τα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του δεν έχει μερίδιο ευθυνης.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν ήταν στην αποστολή για τη νίκη με 2-0 επί της Χόφενχαϊμ.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγο τη νίκη της ομάδας του με 2-0 από την Κολωνία.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ U23): Bασικός στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Μέμινγκεν με 2-0.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ II): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Βέρτζμπουργκερ Κίκερς.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ Kίκερς II): Ξεκίνησε βασικός το παιχνίδι με την Χόλενμπαχ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1, αλλά έγινε αλλαγή στο 85ο λεπτό.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα της Μπορούσια με 3-2 από την Ντιναμό Δρέσδης, αλλά μπήκε στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Eίδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 7-0 επί της Μπράουνσβάικ.


Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Ξεκίνησε βασικός στο ισόπαλο 3-3 ματς με την Σόνσμπεκ, αλλά έγινε αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Βασικός στη νίκη με 3-2 επί της Νεουένγκαμ, πετυχαίνοντας μάλιστα και το τελευταίο γκολ της ομάδας του. Αυτό ήταν το 6ο του για εφέτος.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 3-2 επί της Νεουένγκαμ.

Άγγελος Τεπελίδης (Τουρού Ντίσελντορφ): Βασικός στην ήττα της ομάδας του με 2-1 επί της Βέλμπεκ.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β'): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 επί της Σάλντινγκ Χέινινγκ.

Χαράλαμπος Χατζόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-23): Ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 5-1 από την Χάμερ, αλλά έγινε αλλαγή στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-19): Ήταν βασικός στην ήττα με 3-1 από την Κολωνία και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της ομάδας του.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας 1-1 με την Αζαξιό, αλλά αντικαταστάθηκε στο 87ο λεπτό.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ήταν εκτός αποστολής για το ισόπαλο παιχνίδι με την Γκιμαράες, όμως ο βαθμός αυτός ήταν αρκετός για να εξασφαλίσει και μαθηματικά η ομάδα του το πρωτάθλημα.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Ήταν βασικός στη νίκη με 2-1 επί της Αρούκα, όπου έγινε αλλαγή στο 90'.


ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 2-1

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Δεν ήταν στην αποστολή στη νίκη επί της Φέγενορντ με 3-0, καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του από το σοβαρό τραυματισμό που είχε.


ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Βασικός σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Μαλίν που έληξε 2-2.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Κορτράικ, στο οποίο η Σαρλερουά κέρδισε 5-2.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Γάνδη, στο οποίο η Μπριζ έχασε 3-2.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Δημήτρης Σιαλμάς (Τσεαλούλ Πετρ Νεμτ): Ήταν βασικός στην ήττα με 4-1 από την Οτελούλ Γκαλάτι.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Έπαιξε σε όλο το ντέρμπι με την Αούστρια, όπου η Ραπίντι κέρδισε με το επιβλητικό 4-1.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Ήταν εκτός αποστολής για το εντός έδρας ισόπαλο (2-2) ματς με την Βίσλα.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Ακρα): Bασικός στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην πρώην ομάδα του, την Μπνέι Σακχνίν. Η Άκρε κέρδισε 1-0.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης): Βασικός στην ήττα με 2-1 από την Ουίπεστ.

ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσελαντ): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χόμπρο, αλλά μπήκε στο 66ο και τελικά η ομάδα του πήρε τη νίκη με 1-0.


ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Μέταλουργκ): Ήταν εκτός αποστολής στην ήττα με 2-0 από την Σαχτάρ, στο ντέρμπι του Ντόνετσκ.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιώργος Δώνης δεν τον είχε στην διάθεσή του, όμως η Αλ Χιλάλ κέρδισε με 5-1 την Χαζέρ.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 ματς με την Αλ Ιτιχάντ.


ΚΙΝΑ
Αβραάμ Παπαδόπουλος (Σανγκάι Γκρινλαντ): Eίδε από τον πάγκο το ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Γκούιζο Ρένε.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης (Ίντερ Τούρκου): Βασικός στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας παιχνίδι με την Κουόπιο.

 

Τελευταία Νέα