Αντετοκούνμπο: «Ήταν λάθος, θα δεχθώ τις συνέπειες»

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: «Ήταν λάθος, θα δεχθώ τις συνέπειες»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την αποβολή του, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος και παράλληλα μίλησε για την προσωπική του απόδοση.

«Θα περιμένω να δω. Θα δεχθώ τις συνέπειες γιατί η πράξη μου δεν ήταν καλή. Ότι κι αν λένε είναι το σωστό. Υπήρξαν κάποια κακά σουτ. Ήταν μια άσχημη στιγμή για μένα που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί καθώς επηρεάστηκα πό την ένταση του παιχνιδιού, των άστοχων σουτκαι του ότι χάναμε με 30 πόντους. Είμαι νέος αλλά όσο ζεις, μαθαίνεις. Ήταν λάθος μου», τόνισε αρχικά ο Γιάννης.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ντανλίβι, είπε: «Έκανε ό,τι κάνουν και οι περισσότεροι βετεράνοι. Προσπαθεί να σε βγάλει εκτός του παιχνιδιού και τα κατάφερε. Έκανε καλή δουλειά σε αυτό. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Πρέπει να παίξεις με αυτό».

Δείτε ΕΔΩ την αποβολή του Αντετοκούνμπο.

«Δεν ήμασταν έτοιμοι...»

Ο διεθνής πόιντ φόργουορντ μίλησε για τον τελευταίο αγώνα με τους Μπουλς: «Δεν ήμασταν έτοιμοι. Κερδίσαμε δύο παιχνίδια στη σειρά αλλά δεν κάναμε ότι κάναμε συνήθως. Μας έλειψε η ενέργεια και η συγκέντρωση».

Τέλος, για την δική του απόδοση, ο Γιάννης σχολίασε πως: «Θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερος. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να κάνω πράγματα που άλλοι πίστευαν ότι δε θα κάνω ποτέ».

 

NBA Τελευταία Νέα