Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids+pics)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids+pics)

bet365

Ο «εμφύλιος» του Μαρίνου-Γκαλίτσιου βρήκε νικητή τον αμυντικό της Σαρλερουά, ενώ οι υπόλοιποι Έλληνες του εξωτερικού έμειναν στα... ρηχά, με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Τανίδη.

Ο «εμφύλιος» της Σαρλερουά του Στέργου Μαρίνου με την Λόκερεν του Γιώργου Γκαλίτσιου έκλεψε την παράσταση αυτή την εβδομάδα, στους Έλληνες του Εξωτερικού, με τον πρώτο να βγαίνει νικητής... Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν, με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Τανίδη που βρήκε δίχτυα στο παιχνίδι της Βικτόρια Αμβούργου.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς
(Ρόμα): Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα αμυντικός στο ισόπαλο 1-1 ντέρμπι με την Ρόμα, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, καθώς προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Μέτρια βραδιά για τον διεθνή αριστερό μπακ, καθώς δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Στα 61 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν πολύ καλός στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά η αποβολή του και το γκολ που ακολούθησε από αυτό, ουσιαστικά διέγραψαν την εξαιρετική απόδοσή του.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας νίκη επί της Κάλιαρι με 2-1.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Κάλιαρι (1-2), χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του καθώς προήλθε από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Επαιξε και στα 90 λεπτά της εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κάλιαρι, έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Για ακόμη ένα παιχνίδι βασικός κάτω από τα δοκάρια της Ουντινέζε, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Δεν ξεκίνησε βασικός, αλλά μπήκε αλλαγή στο 71ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει την εκτός έδρας ήττα από την Τζεσένα με 1-0.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Δεν ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μίλαν που έληξε 0-0 και μπήκε στο 76ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βοηθήσει την Κιέβο να πάρει τη νίκη.

Τάσος Δώνης (Σασουόλο): Ήταν στον πάγκο, αλλά δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Νάπολι.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Έμεινε στον πάγκο και η Μπολόνια γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Βιτσένζα με 2-0.


Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Δεν ήταν στην αποστολή της Ρετζίνα για την εντός έδρας ήττα από την Μετέρα με 3-2.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Δεν ήταν στην αποστολή της Γιουβέντους στη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Eίδε από τον πάγκο την ομάδα του να χάνει 4-2 εκτός έδρας από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Ράγιο Βαγιεκάνο.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Ντέρμπι, όπου η Φούλαμ κέρδισε με 2-0.


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά ο Έλληνας τερματοφύλακας, καθώς η «Μπόρο» γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Σέφιλντ Γουένστνει με 2-0.

Ηλίας Πολίμος (Νότιγχαμ Φόρεστ): Βασικός και αναντικατάστατος στην εντεκάδα της Νότιγχαμ στη νίκη με 2-0 επί της Σέφιλντ, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Μάλιστα ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν βοήθησε αρκετά στο επιθετικό κομμάτι.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Βασικός στην εντός έδρας ήττα που γνώρισαν οι «κανονιέριδες» με 3-1 από την Νόριτς.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αποκόμισε στο παιχνίδι του Champions League κόντρα στην Γιουβέντους, δεν έδωσε το παρών στο ντέρμπι με την Σάλκε, το οποίο βρήκε νικήτρια την Ντόρτμουντ με 3-0.


Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας νίκη επί της Φράιμπουργκ με 1-0.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Έμεινε στον πάγκο στην εκτός έδρας ήττα από την Χόφενχαιμ με 2-0.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Ήταν στην αποστολή της ομάδας του, αλλά δεν αγωνίστηκε στην ήττα από την Χέρτα με 1-0, στο Βερολίνο.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ήττα από την Καϊζερσλάουτερν με 2-1.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ Κίκερς U-23): Ξεκίνησε βασικός στο ισόπαλο 2-2 παιχνίδι με την Σπίλμπεργκ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 86ο λεπτό.

Νίκος Ιωαννίδης (Μπορούσια Ντόρτμουντ ΙΙ): Ήταν βασικός στην εκτός έδρας ήττα με 3-1 από την Τσέμνιζερ με 3-1, αλλά αντικαταστάθηκε στο 77ο λεπτό.

Γιώργος Μαντατζίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Ήταν στο αρχικό σχήμα στη νίκη με 2-0 επί της Τούρου Ντίσελντορφ, αλλά βγήκε στο 85ο λεπτό.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Βασικός και στα 90 λεπτά στο ισόπαλο 2-2 εντός έδρας παιχνίδι με την Μεϊεντόρφερ. Μάλιστα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, κάνοντας το 1-0, ενώ είχε και άλλη μία ευκαιρία για να βρει δίχτυα, όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Ξεκίνησε βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μεϊεντόρφερ που έληξε 2-2. Έγινε όμως αλλαγή στο 68ο λεπτό.

Άγγελος Τεπελίδης (Τουρού Ντίσελντορφ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα από την Ντούισμπουργκ με 2-0.

Χρήστος Αλμπάνης (Φράιμπουργκ ΙΙ): Έπαιξε σε όλο το ισόπαλο 0-0 εντός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ Τριέρ.

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Αρμίνια Μπίλεφελντ U-19): Βασικός στην ήττα που γνώρισε η ομάδα του με 2-1 στην Κολονία, από την Βικτόρια.

ΓΑΛΛΙΑ
Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Νιμ): Δεν ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Νιμ κόντρα στην Σατορού, αλλά μπήκε στο 76ο λεπτό. Δεν πρόλαβε βέβαια να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει την ήττα με 2-1.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Βασικός στην επιβλητική νίκη της Μπενφίκα με 6-0 επί της Ρετζίνα. Αντικαταστάθηκε στο 85ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 5-0.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Το παιχνίδι με την Νασιονάλ αναβλήθηκε.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Βίλεμ με 2-0 από την Άλκμααρ.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού δεν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φίτεσε.

Αλέξανδρος Ταμπάκης (Φένλο): Δεν ήταν στην αποστολή για το εντός έδρας 1-1 με την Ακίλες 29.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Χέρενφεεν που βρήκε νικήτρια την ομάδα του με 4-0.

Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 4-2 επί της Αϊντχόφεν στο Άμεστερνταμ.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Βασικός και στα 90 λεπτά του «εμφύλιου» με την Σαρλερουά του Στέργου Μαρίνου, όμως η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 1-0.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Νικητής στον «εμφύλιο» με τον Γκαλίτσιο, καθώς η Σαρλερουά επικράτησε 1-0, με τον Έλληνα αμυντικό να αγωνίζεται σε όλο το παιχνίδι.


Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη με 3-0 επί της Πέρουβελς.


ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Η επιθετική του δυστοκία συνεχίζεται και αυτό επηρεάζει την Ακχίσαρ που γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Μπουγιουκσεχίρ.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Γιάννης Αραμπταζής (Άστρα): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας 1-1 με την Μπράσοφ.

Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-0 επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντμίρα, όπου η Ραπίντ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Έβγαλε όλο το 90λεπτο στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρουχ Χουρζόφ.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Xάποελ Άκρα): Δεν ήταν στην αποστολή στην εντός έδρας νίκη επί της Χάποελ Τελ Αβίβ με 1-0.

ΔΑΝΙΑ
Απόστολος Βέλλιος (Βέστσελαντ): Για δεύτερο παιχνίδι ξεκίνησε βασικός, αυτή την φορά έβγαλε όλο το 90λεπτο, αλλά δεν τροφοδοτήθηκε σωστά, με αποτέλεσμα η Βέστσελαντ να γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Σοντέρισκε.


ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Αλ Χιλάλ): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη με 2-0 επί της Ναζράν, εκτός έδρας.

Αμίρ Κούρντι (Aλ Αχλί): Είδε από το πάγκο το ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Αλ Κχαλίζ, εκτός έδρας.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Κώστας Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης U19): Αγωνίστηκε βασικός ως στόπερ και στα 90 λεπτά στη νίκη της ΜΤΚ U19 επί της Γκιόρ με 1-0.

 

Τελευταία Νέα