Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

Στέργος Μαρίνος και Παναγιώτης Ταχτσίδης ξεχώρισαν από τους Έλληνες του εξωτερικού αυτής της εβδομάδας. Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

Δύο γκολ ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τους Έλληνες του εξωτερικού. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Στέργος Μαρίνος, ο οποίος με το καταπληκτικό τέρμα που πέτυχε, χάρισε τη νίκη στην Σαρλερουά επί της Γκενγκ. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης βρήκε και αυτός δίχτυα, όμως το γκολ του δεν αρκούσε στην Βερόνα για να έχει κάποιο βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι με την Παλέρμο.

Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Έμπολι, αλλά αποβλήθηκε σωστά στο 36ο λεπτό για το πέναλτι που έκανε στον Σαπονάρα. Δεν φταίει αυτός όμως που ο Ιταλός μεσοεπιθετικός βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντε Σάνγκτις.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 1-1 με την Έμπολι στην Ρώμη.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι, βοηθώντας πολύ όχι μόνο στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στο δημιουργικό.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παλέρμο (2-1), αλλά μπήκε στο 5ο λεπτό λόγω του τραυματισμού του Σάλα. Βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δύο προσπάθειες από τις οποίες θα μπορούσε να είχε χριστεί σκόρερ.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Για ακόμη ένα παιχνίδι βασικός στην τριάδα της άμυνας, έχοντας πολύ καλή απόδοση, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη στα δύο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Ήταν ο καλύτερος παίκτης της Βερόνα στην εκτός έδρας ήττα από την Παλέρμο με 2-1. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και βοήθησε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά... Μόνο και μόνο που διατήρησε ανέπαφη την εστία του στο παιχνίδι με την Γιουβέντους (0-0) φτάνει...

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Λόγω της τιμωρίας των τριών αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από την αποβολή του στο παιχνίδι με την Έμπολι, δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Γιουβέντους.

Γιάννης Φετφατζίδης (Κιέβο): Δεν έπαιξε στο παιχνίδι της Τζένοα με την Φιορεντίνα το Σάββατο, καθώς πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Κιέβο.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός και στα 90 λεπτά του εντός έδρας παιχνιδιού της Μπολόνια με την Πεσκάρα που έληξε 0-0.



Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Δεν ξεκίνησε βασικός στη νίκη επί της Λέτσε με 2-1, αλλά μπήκε στο 74ο λεπτό με το σκορ στο 1-1, προκειμένου οι γηπεδούχοι να φρεσκάρουν την εντεκάδα τους και να πιέσουν για τη νίκη.

Τάσος Δώνης (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Δεν έπαιξε στο παιχνίδι με την Τραπάνι, καθώς την Κυριακή ολοκληρωνόταν ο δανεισμός του στην Σασουόλο.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Ήταν βασικός και έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Τραπάνι, όπου η Γιουβέντους κέρδισε 4-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-0, έχοντας μερίδιο ευθύνης στο δεύτερο γκολ, καθώς δεν μπόρεσε να κόψει τον Σουσαέτα που έβγαλε την ασίστ στον Αντούριθ.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Δεν ήταν στην αποστολή της Λεβάντε στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Μαδρίτης Β): Δεν έπαιξε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Κονκουέσα, όπου οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν 2-1.

ΑΓΓΛΙΑ
Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Ήταν βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπλάκμπερν, όπου η Φούλαμ γνώρισε την ήττα με 2-1.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Για ακόμη ένα παιχνίδι κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του, βοηθώντας την να πάρει την εκτός έδρας νίκη επί της Μπρέντφορντ με 1-0.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ με 5-0.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ U-18): Ξεκίνησε βασικός στο εντός παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ, όπου οι «κανονιέριδες» γνώρισαν την ήττα με 5-0.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Ήταν βασικός και από του; καλύτερους παίκτες της Μπορούσια στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερ Λεβερκούζεν (0-0).

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Είδε από τον πάγκο το ισόπαλο 0-0 με την Ντόρτμουντ.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντς): Δεν έπαιξε στην επιβλητική νίκη της Μάιντς με 5-0 επί της Πάντερμπορν.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Ήταν στον πάγκο της Άουγκσμπουργκ στη νίκη με 3-1 επί της Χόφενχαϊμ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Μποαβίστα, το οποίο οι «αετοί» κέρδισαν 3-0.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετουμπάλ): Δεν ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Ζιλ Βιθέντε, αλλά η είσοδός του στο 72ο λεπτό βοήθησε την ομάδα του να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, αλλά η Βίλεμ γνώρισε την ήττα με 2-1.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ουτρέχτη.

Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ U-19): Το παιχνίδι της Άλκμααρ με την Φέγενορντ αναβλήθηκε.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Ήταν βασικός στο εντός έδρας 3-3 με την Γάνδη, με την άμυνα της Λόκερεν να μην βρίσκεται σε καλή ημέρα. Ο Έλληνας αμυντικός μάλιστα φέρει μερίδιο ευθύνης στο τρίτο γκολ, καθώς χάνει τον Σίμον.


Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Δεν ήταν απλά βασικός στη νίκη επί της Γκενκ, αλλά πέτυχε ένα απίστευτο γκολ, με το οποίο η ομάδα του κέρδισε 1-0.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Είδε από τον πάγκο την Μπριζ να κερδίζει 2-0 την Οστάνδη.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με την Μπαλικερσίσπορ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα (2-2).

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Μπνέι Σακχνίν): Δεν ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Χάποελ Χάιφα, αλλά μπήκε στο 64ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-0, προκειμένου να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του. Κάτι που κατάφερε, καθώς η Σακχνίν κέρδισε 2-0 με γκολ στο 88' και στις καθυστερήσεις.

 

Τελευταία Νέα