Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

bet365

«Άσφαιροι» έμειναν οι Έλληνες του εξωτερικού το Σαββατοκύριακο, με τον Παναγιώτη Κονέ να ξεχωρίζει με την απόδοσή του. Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις η παρουσία των Ελλήνων του εξωτερικού, το Σαββατοκύριακο. Είναι χαρακτηριστικό πως κανείς τους δεν βρήκε δίχτυα, με τον Παναγιώτη Κονε να αποτελεί την εξαίρεση στις μέτριες παρουσίες. Εκτός από τον μέσο της Ουντινέζε, θετική απόδοση είχαν τόσο ο Κώστας Σταμφυλίδης, όσο και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ενώ άτυχος στάθηκε ο Γιώργος Γκαλίτσιος που τραυματίστηκε.

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Έπαιξε σε όλο το ματς κόντρα στην Μίλαν (0-0) χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματος και έχοντας γενικά μία καλή απόδοση.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Μπήκε στα τελευταία 9 λεπτά της εντός έδρας ισοπαλίας με την Μίλαν, αντικαθιστώντας τον Μαϊκόν.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Βασικός στον αγώνα με την Μίλαν (0-0), φέρνοντας εις πέρας την αποστολή του απέναντι στους Χόντα και Μπονέρα, που ανέβαιναν από την πλευρά του.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Έπαιξε σε όλο το ντέρμπι με την Κιέβο, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κέρδισαν με 1-0.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Ήταν βασικός σε όλο το ματς με την Κιέβο, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Έβγαλε όλο το 90λεπτο κόντρα στην Κιέβο, αλλά η Βερόνα γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας 2-2 με την Σαμπντόρια, έχοντας μερίδιο ευθύνης στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του. Από εκεί και πέρα όμως στο δεύτερο ημίχρονο είχε κάποιες καλές επεμβάσεις, που βοήθησαν την Ουντινέζε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Γένοβα.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Ήταν ο καλύτερος και πιο ουσιαστικός παίκτης της Ουντινέζε στο 2-2 με την Σαμπντόρια. Μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ, αν και είχε την ευκαιρία, ήταν αυτός όμως που έδωσε τις ασίστ και στα δύο γκολ της ομάδας του.

Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα): Ανήμερα των γενεθλίων του, είδε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα από την Τορίνο με 2-1.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Ήταν βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αβελίνο, που η Μπολόνια έχασε 1-0, τελειώνοντας το παιχνίδι με 9 παίκτες.



Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Ήταν βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Καταντζάρο, όπου η Ρετζίνα γνώρισε την ήττα με 1-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ, όμως στην φάση του 48ου λεπτού προσπάθησε να διώξει την μπάλα από την περιοχή, αλλά αυτή κατέληξε στον Καναλές που έκανε το 0-1, πριν ισοφαρίσει ο Ίβανσιτς στις καθυστερήσεις.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν βασικός στο παιχνίδι με την Σοσιεδάδ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 75', έχοντας μέτρια απόδοση.

Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Μαδρίτης Β): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη επί της Λεϊόα με 1-0.

ΑΓΓΛΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρόμ): Δεν ήταν στην αποστολή της Γουέστ Μπρομ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΚΠΡ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-2.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Ήταν εκτός αποστολής στη σημαντική νίκη της Σάντερλαντ επί της Νιούκαστλ με 1-0.

Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός στο επιβλητικό 4-0 της Φούλαμ επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ, έχοντας πολύ καλή απόδοση και βοηθώντας επιθετικά.


Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Ήταν και πάλι στην βασική εντεκάδα, αλλά η Μίντλεσμπρο γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Ίπσουιτς.



Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Ήταν στον πάγκο της Άρσεναλ στη νίκη με 1-0 επί της Ρέντινγκ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Λόγω του τραυματισμού του ήταν εκτός αποστολής για το ματς με την Βέρντερ, όπου η Ντόρτμουντ γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Βρέμη.

Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών στο εντός έδρας 1-1 με την Άιντραχτ.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη με 2-1 επί της Γκλάντμπαχ.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Έμεινε στον πάγκο της Γκρόιτερ Φιρτ στο εκτός έδρας 0-0 με τη Νυρεμβέργη...

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Βασικός στη νίκη της Μπενφίκα με 1-0 επί της Σιλ Βιθέντε.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετούμπαλ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Πόρτο, όπου η Σετούμπαλ γνώρισε την ήττα με 4-0.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Ήταν βασικός στο ματς με την Τβέντε, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-2.

Νίκος Ιωαννίδης (Τσβόλε): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Καμπούρ, όπου η Τσβόλε έχασε με 2-1.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Είναι εκτός λόγω του σοβαρού τραυματισμού και φυσικά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καμπούρ, όπου η Τσβόλε γνώρισε την ήττα με 2-1.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα από την Κορτράικ, αλλά αντικαταστάθηκε στο 62ο λεπτό λόγω τραυματισμού.


Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Βασικός για ακόμη ένα παιχνίδι της Σαρλερουά, αυτή την φορά στο επιβλητικό 6-0 επί της Λιρς.

Απόστολος Βέλλιος (Λιρς): Λόγω τιμωρίας, ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Σαρλερουά όπου η Λίρς έχασε 6-0.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Είδε από τον πάγκο τη νίκη με 4-1 επί της Γκενγκ.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): «Άσφαιρος» έμεινε ο έμπειρος επιθετικός κόντρα στην Μπεσίκτας, με την Ακχίσαρ να γνωρίζει την ήττα με 3-1.

Aβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπορ): Δεν ήταν στην αποστολή της Τραμπζονσπόρ για το εντυπωσιακό εκτός έδρας 3-3 με την Μπούρσασπορ.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Μπνέι Σακχνίν): Ήταν βασικός στο εντός έδρας 1-1 με την Μακάμπι Χάιφα, αλλά αντικαταστάθηκε στο 66ο λεπτό. Μάλιστα όσο αγωνίστηκε έδωσε μία καταπληκτική ασίστ σε συμπαίκτη του, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να την εκμεταλλευτεί, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα