Αντετοκούνμπο: «Η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται διαρκώς»

Αντετοκούνμπο: «Η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται διαρκώς»

Γιάννης Ράμμας
Αντετοκούνμπο: «Η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται διαρκώς»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί σημείο αναφοράς (και) στους φετινούς Μπακς και δήλωσε πως έτοιμος για μεγάλα πράγματα, όπως τον προορίζει κι ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ.

«Απλώς προσπαθώ να μαθαίνω κάθε ημέρα. Προσπαθώ ν' ακούω τον προπονητή μου. Ξέρω πως η αυτοπεποίθησή μου αυξάνεται ανά συμμετοχή και δίπλα σε καλούς συμπαίκτες, οι οποίοι προσπαθούν να με ωθούν, ώστε να κάνω τις σωστές ενέργειες. Θα γίνομαι καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι. Η αυτοπεποίθησή μου θα συνεχίσει ν' αυξάνεται και θα κάνουμε σπουδαία πράγματα φέτος» εξήγησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX Sports ο 20χρονος πόιντ φόργουορντ, ο οποίος «παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση, αισθάνομαι πιο άνετα. Νομίζω πως η θέση του PF μπορεί να με βοηθήσει, επειδή συνήθως παίζω με πιο μεγαλόσωμους τύπους απ' ό,τι είμαι εγώ. Μέχρι στιγμής μου αρέσει».

«Απλώς προσπαθώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου με ό,τι χρειάζονται από εμένα. Προοδεύουμε ως ομάδα. Αλλά πρέπει να παραμείνουμε "πεινασμένοι". Αν κάθε βράδυ βγαίνουμε στο παρκέ και παίζουμε δυνατά, θα διεκδικήσουμε αρκετές νίκες» κατέληξε ο δευτεροετής NBAer (διαβάστε εδώ τη σύγκριση με πέρυσι).

Απ' την πλευρά του, ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ, επισήμανε: «Θέλει να γίνει καλύτερος. Κάνει τα πάντα, ώστε να φέρει τον εαυτό του σ' αυτή τη θέση. Δουλεύει υπερβολικά σκληρά».

 

NBA Τελευταία Νέα