Οι Έλληνες του εξωτερικού

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού

bet365

Φουλ δράση ξανα για όλα τα πρωταθλήματα και το Gazzetta.gr καταγράφει τις επιδόσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Μετά την διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro 2016 επιστρέψαμε σε φουλ δράση, στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο, καθώς πλέον το ενδιαφέρον για τους Έλληνες του εξωτερικού στρέφεται και στην Ινδία. Για ακόμη μία αγωνιστική ξεχώρισε ο Φάνης Γκέκας που συνεχίζει να σκοράρει, ενώ αξιοσημείωτη είναι η επιστροφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Χρήστος Αλμπάντης βρήκε δίχτυα με την δεύτερη ομάδα της Φράιμπουργκ, ενώ ο Γιώργος Γκαλίτσιος μετά την ασίστ που έδωσε στο ματς με την Μπριζ, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις των Ελλήνων ποδοσφαιριστών…

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Δεν ήταν στην αποστολή της Ρόμα για το παιχνίδι με την Κιέβο λόγω της τιμωρίας από την αποβολή του στο ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της Ρόμα με 3-0 επί της Κιέβο.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Ο Ροντρίγκεζ επέλεξε τον Κόουλ για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Χολέμπας έμεινε στον πάγκο.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Δεν έπαιξε κόντρα στην Μίλαν λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Ήταν βασικός στην ήττα από την Μίλαν με 3-1, παίζοντας στο δεξί άκρο της άμυνας. Έχει ευθύνη στο 3ο γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς δεν πρόλαβε να κλείσει τον Χόντα. Ήταν όμως αυτό που έδωσε την πάσα στον Λόπεζ για να μειώσει στο 87’.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος παίκτης, στην ήττα της Βερόνα με 3-1 από την Μίλαν. Παίζοντας ως αμυντικό χαφ έκανε πολλά χιλιόμετρα, προσπαθώντας να κόψει τους «ροσονέρι», ενώ παράλληλα «έσπρωχνε» την ομάδα του στην επίθεση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση,


Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Ξεκίνησε βασικός στο Τορίνο, έκανε τα πάντα για να κρατήσει το μηδέν, αλλά στο 52’ δεν κατάφερε να αποκρούσει και την κεφαλιά του Κουαλιαρέλα, με αποτέλεσμα η Ουντινέζε να χάσει 1-0.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Έμεινε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Τορίνο.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός στην εύκολη νίκη της Μπολόνια με 3-0 επί της Βαρέζε.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Ματέρα.

Γιάννης Νικολίτσας (Προ Βερτσέλι Πριμαβέρα): Ξεκίνησε βασικός κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του στην εκτός έδρας νίκη επί της Γιουβέντους με 2-0.

Τάσος Δώνης (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της Γιουβέντους από την Προ Βερτσέλι με 2-0.

Άλμπερτ Ρούσος (Γιουβέντους Πριμαβέρα): Βασικός και στα 90 λεπτά, στην ήττα της «Γιούβε» από την Προ Βερτσέλι με 2-0.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής στην ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης με 5-0 λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε με την Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με την Β.Ιρλανδία.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής λόγω του γνωστού τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί περίπου 1,5 μήνα τώρα.

Κώστας Ρουγκάλας (Ατλέτικο Μαδρίτης Β): Δεν ήταν στην αποστολή των «ροχιμπλάνκος» για το ισόπαλο, 2-2, ματς με την Γουαδαλαχάρα.

ΑΓΓΛΙΑ
Γιώργος Σαμαράς
(Γουέστ Μπρομ): Ήταν εκτός αποστολής για το ισόπαλο, 2-2, εντός έδρας παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Ούτε τώρα πήρε λεπτά συμμετοχής, με την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα από την Σαουθάμπτον με 8-0!

Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Και πάλι βασικός, στη νίκη της Φούλαμ επί της Νόριτς με 1-0.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός στην εκτός έδρας νίκη επί της Μπράιτον με 2-1.

Ηλίας Πολίμος (Νότιγχαμ Φόρεστ U-21): Παίζοντας δεξί φουλ μπακ, ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στην εντός έδρας νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ασίστ που έβγαλε για τα γκολ της Νότιγχαμ.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (Άρσεναλ U-18): Ήταν βασικός στην εντός έδρας ήττα των «κανονιέρηδων» με 2-0 από την Τότεναμ.

Σάββας Μούργος (Άρσεναλ U-18): Έπαιξε βασικός στην ήττα που γνώρισε η Άρσεναλ από την Τότεναμ με 2-0.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Ήταν βασικός στην Κολωνία, όπου η Μπορούσια γνώρισε την ήττα με 2-1. Στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, δεν πρόλαβε να καλύψει το κενό που άφησε ο Χούμελς πριν πλασάρει ο Φογκτ, ενώ στο δεύτερο πιστεύοντας οτι ήταν οφσάιντ ο Τσόλερ δεν μπήκε δυνατά στην φάση.



Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Έπαιξε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, αλλά η επιστροφή του δεν συνδιάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την Λεβερκούζεν. Μπήκε στο 56ο λεπτό του παιχνιδιού με την Στουτγάρδη, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετατρέψουν το 0-3 που έχαναν σε 3-3.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Είδε από τον πάγκο τη νίκη επί της Άουγκσμπουργκ με 2-1.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μάιντζ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ): Αυτή την εβδομάδα ήταν στην αποστολή της πρώτης ομάδας για ματς με την Άιντραχτ Μπραουνσβάικ (2-2) όμως δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Θανάσης Ράπτης (Στουργκάρτερ Κίκερς ): Ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα της U-23 από την Βάχλινγκερ με 5-1, αλλά αντικαταστάθηκε στο 80ο λεπτό.

Γερμανός Ιωαννίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Δεν αγωνίστηκε στο ισόπαλο 0-0 παιχνίδι της ομάδας του με την Ράτινγκεν.

Γιώργος Μαντατζίδης (Ντούισμπουργκ ΙΙ): Μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με την Ράτινγκεν.

Αλέξανδρος Τανίδης (Βικτόρια Αμβούργου): Βασικός σε όλο το ματς με την Πίνεμπεργκ, όπου η Βικτόρια έχασε με 3-0.

Χαράλαμπος Σιδηρόπουλος (Βικτόρια Αμβούργου): Μπήκε αλλαγή στο 61ο λεπτό του παιχνιδιού με την Πίνεμπεργκ, όπου η Βικτόρια γνώρισε την ήττα με 3-0.

Λεωνίδας Μπαλντεράνος (Λάντσουτ): Ο 19χρονος αμυντικός έπαιξε και στα 90 λεπτά της εκτός έδρας ήττας με 5-1 από την Ρόσενχέιμ.

Άγγελος Τεπελίδης (Τουρού Ντίσελντορφ): Δεν ξεκίνησε βασικός στην εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Χίλντεν, αλλά μπήκε στο 30ο λεπτό του παιχνιδιού, καθώς τραυματίστηκε ο Λουνιάνγκου.

Ζήσης Αλέξανδρής (Τουρού Ντίσελντορφ): Είδε από τον πάγκο την ομάδα του να χάνει 1-0 από την Χίλντεν.

Θεόδωρος Λιάκας (Στουτγκάρτερ Κίκερς U-23): Δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 5-1 από την Βάχλινγκερ.

Άγγελος Οικονόμου (Μπάγερν Μονάχου Β'): Ήταν βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Χέινινγκ που οι Βαυαροί κέρδισαν με 3-1.

Θεόδωρος Γκαντής (Βόλφσμπουργκ ΙΙ): Δεν ήταν στην αποστολή των «λύκων» για το ματς με την Μπραουνσβάικ (4-2).

Χρήστος Αλμπάνης (Φράιμπουργκ ΙΙ): Μπήκε στο 70' του αγώνα με την Μπάουναταλ και χρίστηκε σκόρερ 14 λεπτά αργότερα, πετυχαίνοντας το 4ο από τα 5 γκολ της ομάδας του (5-0).

Γιώργος Ρουμελιώτης (Αστόρια Βάλντορφ): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Έλφεσμπεργκ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Δεν αγωνίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι για το Κύπελλο Πορτογαλίας, όπου η Μπενφίκα κέρδισε 3-2 την Κοβίλια.

Δημήτρης Πέλκας (Βικτόρια Σετουμπάλ): Ήταν στην αποστολή, αλλά δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 1-0 επί της Αρούκα για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Δύσκολο βράδυ για τον Κώστα Λάμπρου, καθώς η Βίλεμ γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 4-1 από την Φίτεσε.

Νίκος Ιωαννίδης (Τσβόλε): Μπήκε στο 76ο λεπτό στην εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τους Γκόου Εχέντ Ιγκλς.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Δεν ήταν στην αποστολή της Τσβόλε.

Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη του Άγιαξ με 4-0 επί της Μπράμπαντ.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Ξεκίνησε βασικός στην ήττα από την Μπριζ με 3-1, έβγαλε την ασίστ για να ισοφαρίσει προσωρινά η ομάδα του, αλλά τελικά στο 70ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.



Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Έμεινε στον πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γάνδη (2-2).

Απόστολος Βέλλιος (Λιρς): Μπήκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με την Σερκλ Μπριζ, όπου η Λιρς κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με 2-1.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Είδε από τον πάγκο την Μπριζ να κερδίζει 3-1 την Λόκερεν.

Νίκος Ρούμπος (Τούμπιζε): Δεν έπαιξε στο ισόπαλο (2-2) παιχνίδι με την Μονς.

Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος (Ουνιόν): Μπήκε αλλαγή στο 70ο λεπτό της ήττας με 3-0 από την Κάπελεν, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας (Ακχίσαρ): Βασικός και σκόρερ στη νίκη της Ακχίσαρ με 2-0 επί της Κασίμπασα. Πλέον έχει 7 γκολ σε 6 παιχνίδια.



Aβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπορ): Έμεινε στον πάγκο της ομάδας του, στη νίκη με 3-1 επί της Μερσίν Ιντμανγιουρντου.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ
Βασίλης Πλιάτσικας (Άστρα): Βασικός στην εκτός έδρας ισοπαλία της Άστρα επί της Γκαζ Μετάν με 1-1.

Γιάννης Αραμπτζής (Άστρα): Είδε από τον πάγκο την ισοπαλία της ομάδας του με την Γκαζ Μετάν.



Λεωνίδας Παναγόπουλος (Ουνιβερσιτατέα Κλουζ): Δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας, στην εκτός έδρας ήττα από την Στεάουα με 4-1.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Έπαιξε βασικός σε όλο το ματς με την Μόντλινγκ που έληξε χωρίς γκολ.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Είδα από τον πάγκο την ήττα της ομάδας του από την Λέγκια με 1-0.

Ανέστης Αργυρίου (Ζαβίτσα): Δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του στη νίκη με 2-1 επί της Μπελχατόφ, λόγω ενός μικροτραυματισμού που αντιμετώπισε στα τέλη της εβδομάδας.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Μπνέι Σακχνίν): Έπαιξε βασικός σε όλο το μας με την Χάποελ Τελ Αβίβ που έληξε 1-1.



ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Κωνσταντίνος Οικονόμου (ΜΤΚ Βουδαπέστης-Νεοι): Έπαιξε βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Γκγιόρι, όπου η ΜΤΚ κέρδισε 4-0.

ΙΝΔΙΑ
Κώστας Κατσουράνης (Πούνε Σίτι): Έπαιξε σε όλο το ματς, όπου η ομάδα του γνώρισε την βαριά ήττα με 5-0 από την Μουμπάι.

Αλέξανδρος Τζόρβας: Αν και έκανε σχετικά καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, είδε από τον πάγκο την ομάδα του έρχεται 1-1 με την Γκόα.

Κώστας Πολλάλης (Μουμπάι Σίτι): Ήταν εκτός αποστολής στον θρίαμβο της ομάδας του με 5-0 επί της Πούνε.
 

Τελευταία Νέα