Διούδης: «Κουράστηκε ο κόσμος από τους παράγοντες του Άρη»

Gazzetta team
Διούδης: «Κουράστηκε ο κόσμος από τους παράγοντες του Άρη»

bet365

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για τις εντυπώσεις του από την Μπριζ, την κλήση του στην Εθνική, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, τονίζοντας πως ο κόσμος κουράστηκε από τους παράγοντας που ανακυκλώνονται στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»;

Για την πρώτη του παρουσία στην Εθνική Ανδρών: «Eίναι μία πολύ καλή στιγμή για μένα. Είμαι σε μία ηλικία που ακόμα μαθαίνω. Στόχος μου είναι να μπορέσω να καθιερωθώ και να βοηθήσω».

Για την πρώτη του εμπειρία από το Βέλγιο: “Δουλεύουμε κάτω από εξαιρετικές συνθήκες. Έχουμε να κοιτάξουμε μόνο την δουλειά μας και δεν ασχολούμαστε με εξωαγωνιστικά θέματα.Στεναχωριέμαι για την κατάσταση που υπάρχει στον Άρη απλά ήθελα να κοιτάξω την καριέρα μου”.

Για τον τρόπο δουλειάς στο Βέλγιο και τις διαφορές που εντοπίζει με την Ελλάδα: “Πρέπει να προσαρμοστώ αρχικά στη ζωή. Οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές απ ότι είχα συνηθίσει. Στο γήπεδο είμαι κατά μέσο όρο 6-7 ώρες την ημέρα. Στην Ελλάδα πηγαίναμε μισή ώρα πριν την προπόνηση και μετά από 2 ώρες ήμασταν ελεύθεροι. Στην Ελλάδα για να βελτιωθείς έπρεπε να προσπαθήσεις μόνος. Εδώ είναι εντελώς διαφορετικά. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για μένα. Αυτό έψαχνα, συνθήκες επαγγελματικές για να βελτιωθώ”.

Για το τι του έχει κάνει φοβερή εντύπωση: “Η πειθαρχία είναι αυτή που μου έκανε εντύπωση. Υπάρχει ένα πρόγραμμα, ο καθένας έχει τις αρμοδιότητες του κοιτάει ατομικά την δουλειά του. Ξέρουμε που να απευθυνθούμε και ο καθένας έχει τον ρόλο του στην ομάδα”.

Για το αν έχει τις ευκαιρίες που και ο ίδιος περίμενε: “Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πάρω τις ευκαιρίες που θέλω. Τώρα αρχίζω να προσαρμόζομαι. Ο τρόπος δουλειάς είναι πιο απαιτητικός.Είμαι μόλις 2 μήνες και μπήκα απευθείας στα βαθιά. Για μένα είναι ένα σκαλοπάτι η Μπριζ”.

Για τα χρήματα της μεταγραφής του στην Μπριζ που έβαλε στα ταμεία του ο Άρης: “Ήταν το πρώτο που συζήτησα με τους ανθρώπους του Άρη. Μέσα σε όσα προβλήματα είχε η ομάδα ήθελα να επωφεληθεί από την μεταγραφή μου. Είμαι χαρούμενος που τα λεφτά αυτά έδωσαν μία μικρή ανάσα. Δεν με απασχολεί τι έγιναν αυτά τα χρήματα. Υπεύθυνοι ήταν αυτοί που ήταν και είναι τώρα στην ομάδα. Δεν υπήρξε κατάλληλη συνεργασία κι ενημέρωση. Πιστεύω έκανα αυτό που έπρεπε”.

Για το αν περίμενε ο Άρης να καταλήξει στη Γ΄Εθνική: “Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα. Τα ζούσα από μέσα τα τελευταία δύο χρόνια, ήξερα την κατάσταση. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Με τόσα χρέη, αλλά και με την έλλειψη του ανθρώπου που θα έδινε όραμα και ώθηση ήταν για μένα αναμενόμενο”.

Για το αν θα επέστρεφε ποτέ στον Άρη: “Φυσικά και θα επέστρεφα στον Άρη κάποια στιγμή. Από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο ήμουν στον Άρη. Για εμένα είναι η οικογένεια μου. Πονάω για την κατάσταση και θέλω να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τα πρόσωπα που ανακυκλώνονται στον σύλλογο και τις υποσχέσεις τους που δεν μπορούν να υλοποιήσουν. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο της κι εφόσον οι συνθήκες είναι ευνοϊκές κι εγώ έχω εκπληρώσει όσα ονειρεύομαι στο εξωτερικό γιατί όχι να επιστρέφω κάποια μέρα”.

 

Τελευταία Νέα