Η Βερόνα μιλάει... ελληνικά

Η Βερόνα μιλάει... ελληνικά

Νίκος Ρόλλας
Η Βερόνα μιλάει... ελληνικά

bet365

Η τριάδα των Μόρα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλου φιγουράρει στο εξώφυλλο του match program της Βερόνα για το παιχνίδι με την Κάλιαρι.

Μετά από 5 αγωνιστικές στην Serie A, η Βερόνα βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με τις Ίντερ και Μίλαν. Κάτι μόνο ικανοποίηση μπορεί να φέρει στις τάξεις της ομάδας και σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην βοήθεια που έχει από την ελληνική τριάδα.

Ο Βαγγέλης Μόρας βρίσκεται για 3η σεζόν στο «Μπεντεγκόντι», μόνο που απο φέτος έχει και... παρέα, καθώς επέστρεψε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ενώ αφίχθηκε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Όλοι τους αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας και οι εξαιρετικές εμφανίσεις τους, έδωσαν την αφορμή στους υπεύθυνους του επίσημο match program να κάνουν μία αμιγώς ελληνική φωτογράφιση για το τεύχος που θα κυκλοφορήσει στο ματς με την Κάλιαρι.

Το «H.V. Magazine», όπως είναι το όνομά του, έχει τίτλο «HELLAS-ΕΛΛΑΣ. FORZA VERONA», το οποίο μπορείτε να δείτε ακριβός από κάτω...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα