Οι Έλληνες του εξωτερικού (vid)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του εξωτερικού (vid)

bet365

Μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις για τους Έλληνες του εξωτερικού, με τον Ταχτσίδη να βρίσκει δίχτυα, τον Χολέμπας να κάνει ντεμπούτο και το Gazzetta.gr να καταφράφει την παρουσία τους.

Εμβόλιμες αγωνιστικές και Κύπελλα είχε το πρόγραμμα, μεσοβδόμαδα για τους Έλληνες «λεγεωνάριους», με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να ξεχωρίζει με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Τζένοα. Θετικό το ντεμπούτο του Χοσέ Χολέμπας με την Ρόμα, ενώ ο Γιώργος Σαμαράς είχε καλά διαστήματα στη νίκη της Γουέστ Μπρομ επί της Χαλ για το Λιγκ Καπ...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Για ακόμη ένα παιχνίδι ξεκίνησε βασικός έχοντας καλή απόδοση στη εκτός έδρας νίκη επί της Πάρμα με 2-1.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Επέστρεψε στο βασικό σχήμα της Ρόμα, όμως χάνει τον Ντε Τσέλσιε στην φάση που η Πάρμα ισοφαρίζει, προσωρινά, σε 1-1. Στο 69' αντικαταστάθηκε από τον Μαϊκόν.

Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα): Ντεμπούτο του Έλληνα ομογενή με την φανέλα των «τζιαλορόσι» και μάλιστα ως βασικός. Δεν είχε πολύ δουλειά, καθώς η Πάρμα δεν απείλησε ιδιαίτερα, όμως φάνηκε σταθερός στις τοποθετήσεις του, προσπαθώντας να βγάλει στην επίθεση την Ρόμα.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Βερόνα): Μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Σαβιόλα στο 69ο λεπτό της εντός έδρας ισοπαλίας με την Τζένοα (2-2), αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να κάνει την ανατροπή.

Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός σε όλο το παιχνίδι της Βερόνα με την Τζένοα, χωρίς όμως να φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ του Μάτρι, καθώς ο Μάρκες ήταν αυτός που τον έχασε.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα): Για ακόμη ένα παιχνίδι, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ήταν στους διακριθέντες της Βερόνα, στην ισοπαλία 2-2 με την Τζένοα. Μόνο που αυτή την φορά κατάφερε να συνδιάσει την εμφάνισή του και με ένα καταπληκτικό γκολ.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Από τους κορυφαίους, για ακόμη ένα παιχνίδι της Ουντινέζε, στη νίκη επί της Λάτσιο με 1-0 μέσα στο «Ολίμπικο». Ο Έλληνας τερματοφύλακας φώναξε παρών όποτε χρειάστηκε, ήταν σταθερός και βοήθησε την ομάδα του να φύγει με τη νίκη από την Ρώμη.

Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Βασικός σε όλο το παιχνίδι ο Παναγιώτης Κονέ, έδωσε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο όταν η Λάτσιο άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση, βοήθησε αρκετά την ομάδα του να καταφέρει να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα): Δεν ήταν στην αποστολή της Τζένοα λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Μπήκε αλλαγή στο 22ο λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με την Τερνάνα και με την κεφαλιά του στο 48' χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0.

Βασίλης Καραγκούνης (Ρετζίνα): Έπαιξε βασικός σε όλο το ματς με την Μπαρλέτα, όπου η Ρετζίνα έμεινε στο 0-0.

Γιάννης Νικολίτσας (Προ Βερτσέλι): Ήταν εκτός αποστολής στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Τσιταντέλα.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής στην εκτός έδρας νίκη επί της Γρανάδα με 1-0, καθώς είχε αποβληθεί στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε): Ήταν εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του.

ΑΓΓΛΙΑ
Γιώργος Σαμαράς (Γουέστ Μπρόμ): Μπήκε στο 21ο λεπτό της νίκης της Γουέστ Μπρμ επί της Χαλ με 3-2 για το Λιγκ Καπ και έδειξε πως σιγά σιγά αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ): Είδε από τον πάγκο την εντός έδρας ήττα της Σάντερλαντ με 2-1 από την Στόουκ για το Λιγκ Καπ.

Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ): Βασικός για 72 λεπτά στη νίκη της Φούλαμ με 2-1επί της Ντονκάστερ για τον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Ο «Ντίμις» έμεινε στον πάγκο και η Μίντλεσμπρο αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Λίβερπουλ (2-2 κανονική διάρκεια) με 13-12.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρντμουντ): Έπαιξε και στα 90 λεπτά της εντός έδρας ισοπαλίας της Μπορούσια με την Στουτγάρδη (2-2), αλλά χάθηκε και αυτός στην μετριότητα που παρουσιάζει η άμυνα της Ντόρντμουντ στα τελευταία ματς.


Κυργιάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Ήταν εκτός αποστολής στο 1-0 επί της Άουγκσμπουργκ λόγω τραυματισμού.

Στέφανος Καπίνο (Μάιντζ): Έμεινε και πάλι στον πάγκο της Μάιντς, στην εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Άιντραχτ.

Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ): Δεν ήταν στην 18άδα της Άουγκσμπουργκ, στην ήττα με 1-0 από την Λεβερκούζεν.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Γκρόιτερ Φιρτ Β'): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Άλεν.

Θανάσης Ράπτης (Στουτγκάρτερ): Και αυτός εκτός αποστολής στη νίκη με 3-0 επί της Ουντερχάκινγκ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν βασικός στον αποκλεισμό έκπληξη της Βίλεμ από την Ντέλτασπορ, στο Κύπελλο Ολλανδίας.

Νίκος Ιωαννίδης (Τσβόλε): Μπήκε στο 88ο λεπτό της νίκης με 3-2 επί της Ος για την 1η φάση του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Ήταν εκτός αποστολής στη νίκη της Τσβόλε.

Τζέιμς Ευμορφίδης (Άγιαξ Α1): Ήταν εκτός αποστολής στην εκτός έδρας νίκη του Άγιαξ επί της Φίτεσε με 3-2.

ΒΕΛΓΙΟ
Γιώργος Γκαλίτσιος (Λόκερεν): Έπαιξε στα 60 πρώτα λεπτά της νίκης με 6-0 επί της Σιντ Ελουά.

Απόστολος Βέλλιος (Λιρς): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη της Λιρς με 4-0 επί της Σεντ Τρούιτεν.

Σωκράτης Διούδης (Μπριζ): Δεν αγωνίστηκε στη νίκη με 6-1 επί της Έεντραχτ Άλστ.

ΑΥΣΤΡΙΑ
Θανάσης Πέτσος (Ραπίντ Βιέννης): Έπαιξε βασικός σε όλη την εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Βάλεν για το Κύπελλο.

ΠΟΛΩΝΙΑ
Ανέστης Αργυρίου (Ζαβίσζα): Βασικός σε όλο το παιχνίδι με την Ποντμπεσκίτζιε όπου η ομάδα του γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-0 για το Κύπελλο.

Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Λέχια Γκντανσκ): Δεν αγωνίστηκε και η Λέχια γνώρισε την ήττα από την Σταλ Σταλόβα με 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα