Παπανικολάου: «Το στυλ παιχνιδιού του Χιούστον μου ταιριάζει»

Gazzetta team
Παπανικολάου: «Το στυλ παιχνιδιού του Χιούστον μου ταιριάζει»

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου έγινε μέλος της Πaνελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρτσελόνα και μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το ισπανικό πρωτάθλημα και φυσικά τη βοήθησε τα μέγιστα ο Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ επισκέφτηκε την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα, έγινε μέλος της και μίλησε στο blaugrana.gr.

Για τους Ρόκετς: «Ήταν μια ευκαιρία, ένα όνειρο ζωής για εμένα και δεν μπορούσα να το αφήσω. Θα βρω του Ντόρσει, Πάουελ και Μπέβερλι οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Το στιλ παιχνιδιού του Χιούστον είναι ελεύθερο και μου ταιριάζει».

Για την Εθνική ομάδα: «Aν περάσουμε τον όμιλο, τότε στα νοκ άουτ όλα είναι πιθανά. Έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Γιάννη Μπουρούση, αντίπαλό του στα περυσινά «Clasico» Μπάρσα – Ρεάλ: «Τι κι αν ήμασταν αντίπαλοι στα ματς; Ο Γιάννης είναι πάντα καλός φίλος. Με στήριξε πολύ όταν ήρθα στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό και δεν ήξερα κανέναν, αλλά εξακολουθεί να με στηρίζει και να μου δίνει συμβουλές. Από κάποιους υπάρχει εσφαλμένη εντύπωση για κάποια από τα παιδιά, όπως ο Σοφοκλής, ο οποίος είναι…. θηρίο στο γήπεδο, αλλά ψυχούλα έξω από αυτό».

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα αποδυτήρια ο Τσάβι Πασκουάλ έκλαιγε, συγκλονισμένος με τις αντιδράσεις του κόσμου. Είναι Καταλανός, αγαπάει την ομάδα και έχει σταθεί σε καλές και κακές στιγμές δίπλα της. Είναι τεράστιος προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος».

Για τον πιο αντιπαθητικό αντίπαλο: «Ο Ρούντι Φερνάντεθ. Είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος, αλλά η συμπεριφορά του τον μειώνει ως παίκτη».

 

NBA Τελευταία Νέα