Βίρτους - Μπάμπεργκ: Η ανάλυση του ημιτελικού

Βίρτους - Μπάμπεργκ: Η ανάλυση του ημιτελικού

bet365

Το BCL ανέλυσε αρκετά από τα στοιχεία τα οποία αναμένεται να παίξουν ρόλο στην έκβαση του ημιτελικού μεταξύ της Βίρτους και της Μπάμπεργκ.

Το BCL παρουσίασε τα ενδιαφέροντα στοιχεία του πρώτου ημιτελικού του Final 4 ανάμεσα στην Βίρτους και τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

  • Αυτή θα είναι η 19η μάχη μεταξύ μιας ιταλικής και μια γερμανικής ομάδας στην ιστορία του BCL, με τους τελευταίους να νικούν σε 10 από τις προηγούμενες αναμετρήσεις και τους πρώτους να νικούν στις υπόλοιπες οκτώ.
  • Η Βίρτους έχει νικήσει και στα δύο ματς που έχει παίξει με γερμανικές ομάδες στο BCL αυτής της σεζόν. Η Μπάμπεργκ δεν έχει παίξει με ιταλική ομάδα στο BCL.
  • Η Βίρτους έχει νικήσει σε 10 από τα 11 ματς στα οποία έχει βάλει πάνω από 80 πόντους στο BCL αυτής της σεζόν, αλλά έχει επικρατήσει μόνο σε δύο από τα επτά ματς που έχει βάλει 80 ή λιγότερους πόντους.
  • Η Βίρτους έχει βάλει περισσότερους πόντους ανά ματς στο δεύτερο ημίχρονο από κάθε άλλη ομάδα στο BCL στη Regular Season (43,4).
  • ΗΒίρτους είχε κατά μέσο όρο μόλις 8,7 λάθη ανά αγώνα και έχει δεχτεί 8,2 πόντους ύστερα από λάθη. Έτσι, έχει την καλύτερη (χαμηλότερη δηλαδή) επίδοση στις δύο κατηγορίες μεταξύ όλων των ομάδων στο BCL 2018/19.
  • Η Μπάμπεργκ έχει νικήσει σε 10 από τα 11 παιχνίδια στα οποία έχει δεχθεί λιγότερους από 80 πόντους στο BCL αυτής της σεζόν, σε αντίθεση με τις νίκες της στα επτά ματς, που έχει δεχθεί 80+ πόντους στη διοργάνωση.
  • Η Μπάμπεργκ έχει βάλει κατά μέσο όρο 19,4 βολές ανά ματς, τις περισσότερες μεταξύ όλων των ομάδων του BCL αυτή τη σεζόν. Έχει ευστοχήσει στο 82,2% των βολών της, στο υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας από τη γραμμή μεταξύ όλων των ομάδων της διοργάνωσης φέτος.
  • Μόνο η Βέντσπιλς (23,5) έχει βάλει περισσότερους πόντους κατά μέσο όρο στα τέταρτα δεκάλεπτα από την Μπάμπεργκ (21,7) μεταξύ όλων των ομάδων του BCL αυτή τη σεζόν.
  • Ο Κέβιν Πάντερ έχει σκοράρει 659 πόντους, τους περισσότερους μεταξύ όλων των παικτών στην ιστορία του BCL. Έχει βάλει κατά μέσο όρο 15,1 πόντους ανά ματς στο BCL 2018/19, τους περισσότερους μεταξύ όλων των παικτών της Βίρτους
  • Ο Ταϊρίς Ράις έχει βάλει 20+ πόντους σε οκτώ διαφορετικά ματς στο BCL το 2018/19, στις περισσότερες φορές με τέτοια επίδοση μεταξύ όλων των παικτών της λίγκας αυτή τη σεζόν. Η Μπάμπεργκ επικράτησε σε έξι από αυτά τα οκτώ παιχνίδια, στα οποία ο Rice σκόραρε 20+ πόντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα