Μπράουν: «Από τους αγαπημένους μου ο Γιάννης»!

Κάτια Πετροπούλου
Μπράουν: «Από τους αγαπημένους μου ο Γιάννης»!

bet365

Τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έδειξε ο Τζέιλεν Μπράουν, πριν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Οι Μπακς ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους Σέλτικς για το Game 1 (28/08, 20:00) και ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ της Βοστώνης ανέφερε στο «NBC Sport» για τον «Greek Freak»:

«Ο Γιάννης είναι σπουδαίος παίκτης. Είναι πιθανότατα ένας από τους αγαπημένους μου στο πρωτάθλημα, βάσει της επιθετικότητας και της νοοτροπίας με την οποία παίζει. Λατρεύω τους επιθετικούς παίκτες. Θεωρώ και τον εαυτό μου επιθετικό παίκτη. Παίκτες σαν τον Γιάννη κι εμένα δεν εκφοβίζονται εύκολα. Βασικά, είναι πρόκληση να παίζεις κόντρα σε κάποιον σαν τον Γιάννη».

Έπειτα πρόσθεσε: «Πιθανώς θα βγάλει τον καλύτερό μου εαυτό, όσον αφορά την επιθετικότητα και την αθλητικότητα. Εάν δεν είσαι συγκεντρωμένος και επιθετικός εναντίον του, εάν δείξεις οποιαδήποτε μορφή αδυναμίας, θα σε εκθέσει. Είναι σαν να το επιδιώκει αυτό. Δεν πρόκειται να του δώσω την παραμικρή αφορμή να το κάνει αυτό. Ανυπομονώ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα