Ο' Μπράιαντ: «Ο Σφαιρόπουλος έκανε απίθανη δουλειά»!

Ο' Μπράιαντ: «Ο Σφαιρόπουλος έκανε απίθανη δουλειά»!

Ο' Μπράιαντ: «Ο Σφαιρόπουλος έκανε απίθανη δουλειά»!
Ο Τζόνι Ο' Μπράιαντ σχολίασε την επίδραση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην αγωνιστική ανάκαμψη της Μακάμπι και μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από τη rookie σεζόν του στην EuroLeague.

Ο Αμερικανός πρώην ΝΒΑ με θητεία στους Μπακς, τους Νάγκετς και τους Χόρνετς αγωνίστηκε φέτος στην EuroLeague όπου μέτρησε 10.6 πόντους, 5.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ μ.ό. σε 30 αγώνες με την «ομάδα του λαού».

Ο Ο' Μπράιαντ παραχώρησε συνέντευξη στο Sport5 όπου αναφέρθηκε αρχικώς στον Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Νομίζω ότι στις αρχές της χρονιάς ρίξαμε τους εαυτούς μας σε μια... τρύπα, αρχίζοντας τη σεζόν με ρεκόρ 1-8. Εν συνεχεία ήλθε ο κόουτς Σφαιρόπουλος, ο οποίος έκανε απίθανη δουλειά ώστε να ανατρέψει την κατάσταση τόσο γρήγορα. Είχαμε την ευκαιρία μας να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια στο φινάλε και να μπούμε στα playoffs. Σε γενικές γραμμές, είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που παλέψαμε».

Όσον αφορά τις εντυπώσεις του από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, οι συνθήκες στην EuroLeague και τη Μακάμπι είναι καλύτερες από ό,τι πίστευα πριν έλθω. H EuroLeague είναι ανταγωνιστική και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα format που πλησιάζει στα πρότυπα του ΝΒΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.