Περπέρογλου: Στην καλύτερη πεντάδα της regular season στην ABA Liga! (pic)

Περπέρογλου: Στην καλύτερη πεντάδα της regular season στην ABA Liga! (pic)

bet365

Ο Στράτος Περπέρογλου διανύει μια φοβερή σεζόν στην Αδριατική Λίγκα, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την παρουσία του στην καλύτερη πεντάδα της κανονικής διάρκειας!

Ο 34χρονος φόργουορντ βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Σερβία και φοράει την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα του Μίλαν Τόμιτς.

Ο πρώην παίκτης των Ηλυσιακού, Πανιωνίου, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Εφές, Μπαρτσελόνα και Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι σε σούπερ κατάσταση την φετινή σεζόν και αναδείχθηκε στην καλύτερη πεντάδα της regular season στην ABA Liga.

Ο Περπέρογλου έχει κατά μέσο όρο 10.4 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ και 1.1 κλεψίματα στο πρωτάθλημα, ενώ στο EuroCup είχε 10.8 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

Στην καλύτερη πεντάδα τον πλαισίωσαν ο συμπαίκτης του Τζο Ράγκλαντ, ο Τζέικομπ Πούλεν (Τσεντεβίτα), ο Τζοκ Λαντέιλ (Παρτίζαν) και ο Γκόγκα Μπιτάτζε (Μπουντούτσνοστ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα