Βασιλειάδης: «Το βραβείο του MVP ανήκει σε όλους»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Το βραβείο του MVP ανήκει σε όλους»

bet365

Ο Κώστας Βασιλειάδης πήρε το βραβείο του MVP της 17ης αγωνιστικής στην Liga Endesa κι έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του!

Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ομπραδόιρο σχολίασε σχετικά: «Είμαστε μία ομάδα και ως τέτοια δουλεύουμε.Το βραβείο του MVP δεν είναι για μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Είμαστε ένα ενωμένο γκρουπ και παίζουμε για να κερδίσουμε. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τραυματισμούς και προβλήματα, αλλά πάντα μαζί. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούμε ως σύνολο σε καλές και κακές στιγμές».

Για το ματς με την Μπασκόνια ανέφερε: «Είναι μία ομάδα Euroleague, με πολύ ταλέντο και ειδικά στην έδρα της γίνεται ισχυρότερη. Πρέπει να παίξουμε χωρίς φόβο, να αμυνθούμε και να τρέξουμε καλά. Αν το κάνουμε, θα έχουμε τις πιθανότητές μας».

Για τον αγώνα με την Μούρθια υποστήριξε: «Όσοι δεν έχουν μπει ακόμη στην οικογένεια και τις δραστηριότητές μας, θα το κάνουν. Υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια στην έδρα μας και το κοινό μας. Όπως έκαναν την Κυριακή (σ.σ. με την Μάλαγα), έτσι και τώρα, θα παλεύουν μαζί μας για κάθε ριμπάουντ, θα πανηγυρίζουν για κάθε καλάθι και θα μας ενθαρρύνουν κάθε στιγμή».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα