Περπέρογλου: «Συμμετέχουμε στο πιο δύσκολο γκρουπ»

Περπέρογλου: «Συμμετέχουμε στο πιο δύσκολο γκρουπ»

Gazzetta team
Περπέρογλου: «Συμμετέχουμε στο πιο δύσκολο γκρουπ»
Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Λιμόζ (2/1) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Top-16 στο EuroCup και ο Στράτος Περπέρογλου εξήγησε τους λόγους που οι εντός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικές σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου πανηγύρισαν τη νίκη στο ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας κόντρα στην Μπουντούτσνοστ έχοντας ως MVP τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με τους «λιμουζό».

Επιστροφή χρημάτων* στο Κάρντιφ – Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στην Πρέμιερ Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Πρέπει να παίξουμε καλά, να κάνουμε επιθετικό παιχνίδι αν θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στο Top-16. Είναι το πρώτο παιχνίδι μας για το νέο έτος στη νέα φάση της διοργάνωσης. Συμμετέχουμε στον πιο δύσκολο όμιλο του Top-16, επομένως οι εντός έδρας νίκες είναι πολύ σημαντικές. Η Λιμόζ είναι πολύ δυνατή ομάδα, με καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Περιμένω έναν ωραίο αγώνα κι ελπίζω οι φίλαθλοί μας να γεμίσουν το γήπεδο».

Στο Group G συμμετέχουν επίσης οι Βαλένθια και Μάλαγα.