O rookie των Νικς έχει πρότυπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Gazzetta team
O rookie των Νικς έχει πρότυπο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

bet365

Μετά τη νίκη των Νικς επί των Μπακς και την καλή του εμφάνιση, ο Κέβιν Νοξ εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον «Greek Freak».

Ο 19χρονος φόργουορντ των Νικς, αφού μέτρησε 26 πόντους κόντρα στα «ελάφια», μίλησε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη «New York Post».

«Κάθε παιχνίδι είναι καλό για εμένα, αλλά μπορώ να μάθω πολλά, παίζοντας κόντρα σε έναν από τους σούπερ σταρ τους πρωταθλήματος ή βλέποντάς τον σε βίντεο. Πολλοί λένε ότι παίζω σαν εκείνον.

Όταν ο Γιάννης ήρθε στο ΝΒΑ, πάλεψε πολύ. Δεν ήταν καν κοντά σε αυτό που είναι σήμερα. Τού πήρε κάποια χρόνια. Το θέμα με αυτόν είναι πως διατήρησε την αυτοπεποίθησή του, συνέχισε να δουλεύει, έμεινε στο γυμναστήριο, μεγάλωσε, δυνάμωσε... Τού πήρε λίγα χρόνια, αλλά τώρα έχει κατακτήσει την λίγκα. Είναι κάποιος που ειλικρινά θαυμάζω!

Είναι πολύ καλός στην επίθεση. Παίζει δυναμικά στη ρακέτα και κάνει πολύ καλή δουλειά. Όλοι ξέρουν πως δουλεύει στο jump shot του. Η ικανότητά του να φτάσει στο καλάθι είναι πολύ καλή. Πάει δυναμικά και προσπαθεί να καρφώσει στα πάντα. Αλλά όταν πρωτοήρθε στο πρωτάθλημα πάλεψε, όπως παλεύω εγώ τώρα στα πρώτα παιχνίδια, προσπαθώντας να βρω τον εαυτό μου, το παιχνίδι μου. Μαθαίνω πολλά σε κάθε ματς, βλέπω πολύ βίντεο, προσπαθώ να γίνομαι καθημερινά καλύτερος».

 

NBA Τελευταία Νέα