Ζήσης: «Ήμασταν soft, αλλά χαιρόμαστε για τη νίκη»

Κάτια Πετροπούλου
Ζήσης: «Ήμασταν soft, αλλά χαιρόμαστε για τη νίκη»

bet365

Ο Νίκος Ζήσης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Μπάμπεργκ στην αρχή του ματς με την Ντιζόν, αλλά ήταν ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Έλληνας γκαρντ σχολίασε στην Συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη: «Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Κάναμε μια πολύ κακή αρχή. Ακούγεται λίγο σαν δικαιολογία, αλλά πιστεύω φταίει και το γεγονός ότι παίξαμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι πριν από 48 ώρες με την Λούντβιγκσμπουργκ. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια εκεί και γι' αυτό ξεκινήσαμε πολύ αργά.

Ήμασταν πολύ soft θα έλεγα. Η άμυνα μας κράτησε στο παιχνίδι, επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, εκβιάσαμε πολλά σουτ, γι' αυτό και σκοράραμε μόλις 4 πόντους στην 1η περίοδο, παρά την ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτουμε.

Συνεχίσαμε να παίζουμε, όμως, στο δεύτερο μέρος είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά είχαμε τον έλεγχο. Στο τέλος βάλαμε κάποια κρίσιμα τρίποντα, και σε συνδυασμό με τα επιθετικά ριμπάουντ, καταφέραμε και νικήσαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα