Ξεκίνησε προετοιμασία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

Ξεκίνησε προετοιμασία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)

Ξεκίνησε προετοιμασία η ΤΣΣΚΑ Μόσχας (vid)
Ο Δημήτρης Ιτούδης και οι παίκτες του έπιασαν δουλειά με σκοπό να κατακτήσουν κάθε διοργάνωση που θα συμμετέχουν.

Η προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ξεκίνησε με τους παίκτες να παρουσιάζονται αρκετά ορεξάτοι για δουλειά.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανέβασε στο διαδίκτυο το σχετικό βίντεο στο οποίο μιλούν ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο γυμναστής της ομάδας, Κώστας Χατζηχρήστος και ο Ντάνιελ Χάκετ.

Ροντρίγκεθ: «Είναι ωραία. Μετά από αρκετές διακοπές μαζευτήκαμε όλοι μαζί κι ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν. Η πρώτη μέρα είναι εύκολη αφού περιέχει μόνο τεστ για το που βρισκόμαστε και τι χρειάζεται να δουλέψουμε. Πρέπει να υποφέρουμε λίγο ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι το χειμώνα».

Χατζηχρήστος: «Τα γιλέκα που φορούν οι παίκτες έχουν αισθητήρες που μετρούν τα βήματα που κάνουν οι παίκτες, την απόσταση που τρέχουν, την έκρηξη στο βηματισμό τους. Αυτά θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε ένα προσωπικό πρόγραμμα για τον κάθε παίκτη ώστε να μην έχουμε τραυματισμούς. Βάσει αυτών θα προγραμματίζουμε πόσο σκληρές θα είναι οι προπονήσεις. Σίγουρα έχουμε και μία καλύτερη εικόνα για την κατάσταση κάθε παίκτη».

Χάκετ: «Πήγε καλά η πρώτη προπόνηση. τα εργομετρικά τεστ είναι μία μικρή πρόκληση για μας. Το καλοκαίρι δούλεψα καλά οπότε εμφανίστηκα σε καλή κατάσταση. »