Κώστας για Γιάννη: «Θα προσπαθήσω να του κόψω τον κ..ο»!

Gazzetta team
Κώστας για Γιάννη: «Θα προσπαθήσω να του κόψω τον κ..ο»!

bet365

Το όνειρο στο ΝΒΑ αρχίζει για τον Κώστα Αντετοκούνμπο και θέλει να τα... βάλει με τους καλύτερους. Ένας από αυτούς είναι και ο αδερφός του, Γιάννης.

Ο 20χρονος φόργουορντ αφήνει υποσχέσεις με τις εμφανίσεις του στο Summer League και υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο (two-way) με τους Μάβερικς.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη στο «The Undefeated» και, μεταξύ άλλων, απάντησε για την πιθανότητα να αγωνιστεί ενάντια στον αδερφό του, Γιάννη.

Μουντιάλ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 300+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Είπα στον Γιάννη πως θα προσπαθήσω να του κόψω τον κ..ο! (γέλια) Το λέω αυτό σε όλα μου τα αδέρφια. Πάντα λέμε πως, αν παίξουμε ο ένας εναντίον του άλλου, το μόνο πράγμα που θα κάνουμε είναι ίσως να αφήσουμε τον άλλον να σκοράρει μια φορά. Μετά από αυτό, θα τον σταματήσω».

Όσο για το ντεμπούτο του στο καλοκαιρινό τουρνουά του ΝΒΑ, ανέφερε: «Νιώθω πως κάθε πρώτο παιχνίδι είναι σαν αυτό. Αλλά αυτό ήταν ξεχωριστό ξέρεις. Να φοράς μια φανέλα του ΝΒΑ... Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ακόμη στάθηκε και στην συμβουλή που του έδωσε ο Αζέια Τόμας, ο οποίος επίσης επελέγη στο Νο.60, όπως εκείνος, πίσω στο 2011: «Ο Τόμας μου είπε απλά να δουλεύω και να παίζω σκληρά. Δεν έχει σημασία αν είσαι Νο.1 pick ή δεν επιλεγείς καν. Εσύ καθορίζεις το παιχνίδι σου, όχι το νούμερο που θα επιλεγείς».

Ο δημοσιογράφος Τζάστιν Τίνσλεϊ τον ρώτησε και για την απώλεια του πατέρα του, Τσαρλς. Ο Κώστας είπε: «Κάθε φορά που βγαίνω στο παρκέ σημαίνει κάτι. Μπορεί να φύγεις έτσι απλά. Μίλησα στον πατέρα μου την προηγούμενη ημέρα. Και την επόμενη με κάλεσαν και μου είπαν ότι "έφυγε". Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ, που τα έχω καταφέρει και που η οικογένειά μου είναι σε αυτό το σημείο πια».

Ο νεαρός παίκτης των Μάβερικς κατέληξε: «Προσεύχομαι στο Θεό κάθε ημέρα. Είμαι τόσο ευλογημένος».

 

NBA Τελευταία Νέα