Μπουντενχόλζερ: «Συναρπαστικό να προπονήσω τον Γιάννη» (vid)

Μπουντενχόλζερ: «Συναρπαστικό να προπονήσω τον Γιάννη» (vid)

Gazzetta team
Μπουντενχόλζερ: «Συναρπαστικό να προπονήσω τον Γιάννη» (vid)

bet365

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ μίλησε στο κανάλι των Μπακς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για το αν τον «τράβηξε» στην ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, οι ιδιοκτήτες, το νέο γήπεδο, στοιχεία που προσέχει ο κόσμος, ο 48χρονος προπονητής είπε: «Βλέπω όλα αυτά και πολλά περισσότερα. Ο Γιάννης είναι απίστευτος παίκτης, το να τον προπονήσω είναι κάτι περισσότερο από συναρπαστικό. Υπάρχει και το ρόστερ γύρω του: ο Μίντλετον, ο Μπλέντσο, ο Μπρόγκντον, ο Πάρκερ, ο Ντέλι, ο Χένσον... Είναι μεγάλη η λίστα. Είναι τόσοι πολλοί και είναι πολύ καλοί», ενώ χαρακτήρισε τον «Greek Freak» με τις εξής λέξεις: «Είναι πολύ ξεχωριστός, μοναδικός και χαρισματικός».

Για το περιβόητο πρωινό που πήρε με τον ηγέτη των «ελαφιών» και τον Μίντλετον, σχολίασε: «Ο Γιάννης και ο Κρις θέλουν σπουδαία πράγματα για το σύλλογο. Ήταν ένας καλός τρόπος να "χτίσεις" μια καλή σχέση με τους παίκτες, οπότε γιατί να μην αρχίσω με το πρωινό; Το απόλαυσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα