Περπέρογλου: «Όνειρό μου να επιστρέψω στην Euroleague»

Περπέρογλου: «Όνειρό μου να επιστρέψω στην Euroleague»

Gazzetta team
Περπέρογλου: «Όνειρό μου να επιστρέψω στην Euroleague»

bet365

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ για τη φετινή σεζόν και τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον.

Ο Έλληνας φόργουορντ της Χάποελ Ιερουσαλήμ μιλώντας στην ιστοσελίδα «wella.com» αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του, στην Euroleague και στις σκέψεις που κάνεις για να συνεχίσει για δύο ακόμη σεζόν.

Αναλυτικά τα περισσότερα από όσα ανέφερε:

Για την καριέρα του: «Αν είμαι υγιής και νιώθω καλά, ελπίζω ότι μπορώ να παίξω για δύο ακόμη χρόνια πριν αποσυρθώ».

Για τη μεταγραφή του στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ: «Είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην Μπαρτσελόνα πέρσι, κάτι το οποίο επηρέασε το μέλλον όλων μας. Ήμουν στο σπίτι, δεν είχα κάποια πρόταση. Στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ο Φώτης (Κατσικάρης) με πήρε τηλέφωνο και μου πρότεινε να παίξω για εκείνον στη Χαπόελ Ιερουσαλήμ. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και μου είπε ότι θα περάσω καλά εδώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν επρόκειτο για μια επιλογή ή ένα μέρος που είχα στο μυαλό στην αρχή του καλοκαιριού. Ήθελα να παραμείνω στην EuroLeague. Παρόλ' αυτά, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τους τρεις διαφορετικούς προπονητές που είχε φέτος: «Κάθε ένας έφερε κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Ο Φώτης (Κατσικάρης) είχε τη φιλοσοφία του, αλλά δεν ταίριαξε. Μετά ήρθε ο Μούντι Μάορ, κάθε προπονητής έχει τους παίκτες που ταιριάζουν σε αυτό που θέλει να παίξει, όταν όμως δεν "χτίζεις" ο ίδιος το ρόστερ, τότε υπάρχουν κάποια θέματα. Δεν είχε την εμπειρία, η μετάβαση από βοηθός σε πρώτος δεν ήταν εύκολη γι αυτόν».

Για την επιρροή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Όντεντ Κάτας: «Βλέπω τα "αποτυπώματά" του στον τρόπο με τον οποίο μιλάει και εστιάζει σε κάθε λεπτομέρεια. Είναι κάτι βασικό στη φιλοσοφία των δυο τους, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι έχει μάθει από αυτόν. Προφανώς είναι διαφορετικοί χαρακτήρες και άνθρωποι, αλλά μας εμψυχώνει διαρκώς και είναι άνετος. Όταν ήμουν μικρός, είχα δει τον τελικό της Θεσσαλονίκης που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στην Ελλάδα, όλοι θυμούνται εκείνο το παιχνίδι και το πώς έπαιξε».

Για το αν νιώθει πως είναι σε αγωνιστική πτώση λόγω ηλικίας: «Κάποιες φορές, την ώρα των αγώνων, θέλω να κάνω κάτι που... κάποτε μπορούσα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ πια να κάνω, αλλά γενικά νιώθω καλά. Δουλεύω σκληρά και με εξαίρεση το αθλητικό κομμάτι, διαθέτω πολλή εμπειρία και σοφία».

Για τις δημοσιεύσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram: «Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες, οπότε είναι δύσκολο να πάρω θέση. Φαντάζομαι όμως πως δεν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να ξεκινήσει έναν πόλεμο. Ο Παναθηναϊκός, με την ιστορία που κουβαλάει, είναι σημαντικός για την EuroLeague. Εύχομαι να βρεθεί μία λύση».

Για το αν έχει κάποιο όνειρο ακόμη: «Θέλω να επιστρέψω στην EuroLeague. Δεν θα έχω βέβαια πρόβλημα αν δεν γίνει. Ελπίζω απλά να τελειώσω την καριέρα μου υγιής, σε καλό επίπεδο και στο γήπεδο».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα