Μπαρτζώκας: «Σπάνιο και περίεργο αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα...» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μπαρτζώκας: «Σπάνιο και περίεργο αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα...» (vid)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε τον απολογισμό της σεζόν στην Euroleague και στάθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.

Ο Έλληνας προπονητής σχολίασε στην Συνέντευξη Τύπου: «Τελείωσε η σεζόν στην Euroleague με τον τρόπο που έγινε. Είχαμε μεγάλη πρόοδο σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και δώσαμε 4 ματς που ήταν πολύ κοντά στο σκορ. Όλες οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας σήμερα στο τέλος του αγώνα. Παίξαμε με πολλή πίεση. Είμαστε μια νέα ομάδα, που δεν ξέρει πως να ελέξγει τα συναισθήματα της, πως να ηρεμήσει και να παίξει έξυπνα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και βγήκαμε αλλαγμένοι στο παρκέ. Άξιζαν και οι δύο ομάδες την πρόκριση. Στο τέλος και όλα ήταν εναντίον μας. Κάναμε ένα γρήγορο φάουλ στον Ροντρίγκεθ και δεν έπρεπε, χάσαμε μια βολή, ο Χίγκινς έβαλε ένα πολύ δύσκολο καλάθι και στο τέλος έγινε ό,τι έγινε.

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής: Ζήτησα αλλαγή για την άμυνα. Ο Σβεντ είχε 4 φάουλ και είχα τον Χάνεϊκατ έτοιμο για την άμυνα. Αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε την αλλαγή, γιατί χάσαμε την δεύτερη βολή, έβαλα πίσω τον Χάνεϊκατ. Αμέσως βάλαμε ένα λέι απ και δεν ξέρω γιατί μας ζήτησαν να κάνουμε την αλλαγή. Αν και στο τέλος του αγώνα δεν είχαμε αλλαγή. Δεν καταλαβαίνω γιατί αν έπρεπε να κάνουμε αλλαγή, γιατί δέχθηκαν μετά να μην την κάνουμε, και συνεχίσαμε με τους ίδιους παίκτες. Είναι πραγματικά σπάνιο και περίεργο αυτό που έγινε, αλλά έγινε.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΤΣΣΚΑ, έχουν καλή ομάδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Δημιουργήσαμε νέους φιλάθλους. Θέλω να τους ευχαριστήσω. Είμαι ευγνώμων για την στήριξή τους. Φτάσαμε στα playoffs, κανείς δεν περίμενε να παλέψουμε, και πρέπει να είμαστε περήφανοι. Την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».