Ρέτσος: «Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας»

Ρέτσος: «Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας»

Gazzetta team
Ρέτσος: «Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας»

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, αλλά για τον ίδιο αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Ρόμα - Μπαρτσελόνα! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Η 9η Απριλίου θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Παναγιώτη Ρέτσο καθότι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο νεαρός αμυντικός ωστόσο στάθηκε στους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα του στη Λειψία.

Μετά το ματς είπε: «Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για την ομάδα. Μπορεί να πέτυχα το πρώτο μου γκολ, το πιο σημαντικό όμως είναι πως νικήσαμε και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100% και όταν συμβαίνει αυτό δείχνουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και βελτιωνόμαστε συνέχεια», τόνισε ο νεαρός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα από τα καλύτερα συναισθήματα να σκοράρεις, ειδικά σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όμως αυτό που μετρά είναι η νίκη, γιατί περάσαμε μια πολύ καλή ομάδα, τη Λειψία. Ήταν απλώς ένα από τα τέσσερα γκολ της ομάδας. Κοιτάμε μόνο τη νίκη και τη συνέχεια, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια και στη συνέχεια».

Για το ότι αναγκάστηκε να μπει στη θέση του Μπέτνερ: «Ήταν κάτι απρόσμενο, ο Σβεν είχε κάποιες ενοχλήσεις, έπρεπε να μπω γρήγορα χωρίς πολύ χρόνο για προθέρμανση. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και όποιος το κάνει αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα