Κλίπερς - Μπακς 105-98

Gazzetta team
Κλίπερς - Μπακς 105-98

bet365

Μόνος του ήταν στο ματς των Μπακς με τους Κλίπερς ο Αντετοκούνμπο με τον Greek Freak να πετυχαίνει 26 πόντους, αλλά τους Μπακς να χάνουν με 105-98 από τους Κλίπερς.

Μεγάλο παιχνίδι και στο Λος Άντζελες με τους Κλίπερς να υποδέχονται τους Μπακς. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επικρατήσουν με 105-98 και να φτάσουν το 40-34, συνεχίζοντας την... μάχη για τα playoffs (αυτή την στιγμή βρίσκονται στην 9η θέση). Από την άλλη τα ελάφια έπεσαν στο 39-35, βρίσκονται στην 8η θέση και λογικά δεν κινδυνεύουν αλλά καλό θα είναι άμεσα να πάρουν κάποια παιχνίδια για να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση.

Στο αγωνιστικό μέρος, αρχικά οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έδειχναν πως θα έπαιρναν άνετα τη νίκη. Στην τέταρτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς και προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χάρις με 19 πόντους, ο Ουίλιαμς τον ακολούθησε με 16 και οι Ρίβερς, Τεόντοσιτς είχαν από 13. Για τους ηττημένους ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι εξαιρετικός με 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ αλλά και 5 τάπες, ωστόσο δεν έφτασε για να πάρουν οι Μπακς τη νίκη. Δίπλα του ήταν ο Μίντλετον με 22, ενώ ο Μπλέντσο πρόσθεσε άλλους 14.

 

NBA Τελευταία Νέα