Μπακς - Κλίπερς 120-127

Φώτης Καρακούσης
Μπακς - Κλίπερς 120-127

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παθαίνει διάστρεμμα και να χάνει όλο το δεύτερο ημίχρονο, οι Μπακς πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τους Κλίπερς χάνοντας με 120-127 μέσα στο Μιλγουόκι.

Και ήττα και ατυχία για τους Μπακς στον αγώνα με τους Κλίπερς στο Μιλγουόκι. Οι... πράσινοι όχι μόνο έχασαν από την ομάδα του Λος Άντζελες με 120-127, αλλά αγωνιούν για το μέγεθος του τραυματισμού του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των... ελαφιών υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του αστράγαλο 3 λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο δεν αγωνίστηκε και πλέον όλοι περιμένουν να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να φανεί αν είναι ελαφρύ ή βαρύ και κυρίως πόσο θα μείνει εκτός ο Greek Freak.

Ακόμα πάντως και χωρίς τον ηγέτη τους, οι Μπακς πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μια νίκη που σίγουρα την είχαν ανάγκη καθώς οι Πίστονς πλέον έχουν μειώσει στις 5 νίκες, με τα ελάφια να είναι στο 37-34 και τα πιστόνια να είναι στο 32-39. Όσον αφορά τους Κλίπερς με τη νίκη αυτή βρέθηκαν δύο νίκες πίσω από τους όγδοους Τζαζ στην περιφέρεια της Δύσης, έχοντας πλέον 38-33.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τζόρνταν με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Ρίβερς με 22, Ουίλιαμς με 19 και Χάρις με 18. Για τους ηττημένους ο Μίντλετον είχε 23, ο Πάρκερ 20 και ο Μπλέντσο 19. Όσον αφορά τον Γιάνναρο, σε 17 λεπτά συμμετοχής είχε 12 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 τάπες, αλλά όπως αναφέραμε στάθηκε άτυχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα