Τέρι: «Αυτά που κάνει ο Γιάννης στο "ζωγραφιστό" τα έκανε μόνο ο Τσάμπερλεϊν»! (vids)

Τέρι: «Αυτά που κάνει ο Γιάννης στο "ζωγραφιστό" τα έκανε μόνο ο Τσάμπερλεϊν»! (vids)

bet365

Το... εξωφρενικό κάρφωμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Καβαλίερς έβαλε τον Greek Freak στην εξίσωση πλάι στον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν σύμφωνα με τον Τζέισον Τέρι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς πήρε την πάσα του Έρικ Μπλέντσο, πήδηξε στον... Θεό και κάρφωσε εκπληκτικά με το ένα χέρι, με τον Τζέισον Τέρι να αποθεώνει τον συμπαίκτη του.

«Θέλει πραγματικά μεγάλο ταλέντο το να παρουσιάζεις διαφορετικά στοιχεία παιχνιδιού από τον κάθε παίκτη. Ο Γιάννης έχει πλέον το fadeaway που θυμίζει Κόμπι. Σουτάρει εκτός ισορροπίας με το ένα πόδι όπως ο Ντιρκ. Αυτά που κάνει στο ζωγραφιστό τα έχω δει μόνο από τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν! Είναι ικανός να μαζεύει την μπάλα ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους του και να τελειώσει τη φάση με ένα δυνατό κάρφωμα! Το στοιχεία που θα προσθέσει και αυτό πάνω στο οποίο δουλεύει είναι το σουτ στο τρίποντο μετά από ντρίμπλα δισταγμού (hesitation pull-up τρίποντο) όπως ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα