Αντετοκούνμπο: «Με σήκωσε ο πατέρας μου στο κάρφωμα στον Χάρνταγουεϊ»!

Αντετοκούνμπο: «Με σήκωσε ο πατέρας μου στο κάρφωμα στον Χάρνταγουεϊ»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Αντετοκούνμπο: «Με σήκωσε ο πατέρας μου στο κάρφωμα στον Χάρνταγουεϊ»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκλόνισε με την εξομολόγησή του μετά τη συμμετοχή του στο All-Star Game, μιλώντας για τον πατέρα του, την Εθνική ομάδα και τη φαντασίωσή του.

Το Μιλγουόκι είχε να δει παίκτη του να χρίζεται All Star από τη σεζόν 2003-04 και τον Μάικλ Ρεντ μέχρι την περσινή διοργάνωση στη Νέα Ορλεάνη, εκεί όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν starter στην ομάδα της Ανατολής. Ο Greek Freak εκπροσώπησε και φέτος τα «Ελάφια» στο Staples Center ως συμπαίκτης του Στεφ Κάρι κι εν συνεχεία μίλησε στον Βασίλη Σκουντή και την κάμερα της COSMOTE TV, εξηγώντας το... εξωφρενικό κάρφωμα πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ τζούνιορ!

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν τον είδα! Δεν ξέρω πως κάρφωσα, δεν έχω πηδήξει ποτέ πάνω από κανέναν! Φαίνεται πως με σήκωσε ο πατέρας μου» εξήγησε ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται φαινόμενο: «Είμαι απλώς ο Γιάννης. Ένας άνθρωπος που δουλεύει καθημερινά και παίζει μπάσκετ. Όταν ήμουν μικρός, ντυνόμουν Superman και Spiderman στις Απόκριες. Φέτος μπορεί να ντυθώ MVP! Τουλάχιστον MVP στις καρδιές των Ελλήνων».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την αποχώρησή του από την Εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του Eurobasket, εξηγώντας πως «πρόλαβα να παίξω ένα παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και το διασκέδασα. Με πόνεσε που δεν έπαιξα στην Εθνική μαζί με τον αδελφό μου και τα άλλα παιδιά. Δεν θύμωσα αλλά με πόνεσε γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν πίστεψαν ότι ειλικρινά με πονούσε το γόνατό μου. Αποχώρησα για λόγους υγείας».

Ο Greak Freak ρωτήθηκε για τον θάνατο του πατέρα του, Τσαρλς: «Με πήραν τηλέφωνο, γύρισα σπίτι και είδα τον πατέρα μου στο πάτωμα. Είναι δύσκολο όμως τον έχω καθημερινά μαζί μου. Είναι εδώ δίπλα μου και γελάει... Ό,τι κάνω, το κάνω για τον πατέρα μου». Σε ό,τι αφορά το σχόλιο του Κέβιν Ντουράντ ότι ο Γιάννης μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο παίκτη του ΝΒΑ, ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους: «Είναι τρομερό το κομπλιμέντο του Ντουράντ. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω κάθε μέρα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Όσον αφορά τη φαντασίωση του; «Θέλω να κερδίσω ένα μετάλλιο για να χαρεί η Ελλάδα»! Κλείνοντας, σχολίασε την απόλυση του Τζέισον Κιντ από τους Μπακς: «Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ο κόουτς Κιντ με είχε μαζί του από μικρό παιδί και με βοήθησε να γίνω αυτός που είμαι σήμερα. Είχαμε όνειρα μαζί να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα... Προχωράμε... Μπορεί να δουλέψουμε ξανά μαζί στο μέλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα