Κατσικάρης: «Είμαι υπερήφανος για την εικόνα μας»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κατσικάρης: «Είμαι υπερήφανος για την εικόνα μας»

bet365

O Φώτης Κατσικάρης έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Τενερίφης στο Copa del Rey βάζοντας θετικό πρόσημο στην ομάδα του που έφτασε ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

«Αποχωρούμε από το Copa del Rey με όμορφα συναισθήματα... Συνεχίζουμε με στόχο να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα συμπεράσματα είναι θετικά... Η Τενερίφη συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final 8 του κυπέλλου και δείχνει ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο ώστε να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να αλλάξει κάτι στη νοοτροπία μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση και την πίστη τους. Παίξαμε σαν καλή ομάδα. Είμαι υπερήφανος για την εικόνα μας αυτό το διήμερο» εξήγησε ο Έλληνας προπονητής μετά την ήττα από τη Ρεάλ και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Copa del Rey.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα