Η 30άρα και τα ρεκόρ του Γιάννη στη Νέα Ορλεάνη! (vids)

Η 30άρα και τα ρεκόρ του Γιάννη στη Νέα Ορλεάνη! (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η 30άρα και τα ρεκόρ του Γιάννη στη Νέα Ορλεάνη! (vids)

bet365

Το 66ο All Star Game της Νέας Ορλεάνης υποκλίθηκε στο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και το gazzetta.gr υπενθυμίζει τα ρεκόρ του Greek Freak ενόψει της back2back συμμετοχής του στη γιορτή του αμερικανικού μπάσκετ.

Το περσινό All Star Game της Νέας Ορλεάνης ήταν η διοργάνωση των ρεκόρ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση χάρη στις καρφωματάρες του και τη νοοτροπία νικητή που παρουσίασε. Για την ακρίβεια, ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να φανεί ανταγωνιστικός, παίζοντας άμυνα στα ίσια και ολοκληρώνοντας το ματς με 30 πόντους, 14/16 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 τάπα και κανένα λάθος! Παράλληλα ο Γιάννης έκανε μια σειρά από ρεκόρ στην γιορτή των κορυφαίων...

Συγκεκριμένα

-Τα 14 εύστοχα σουτ εντός πεδιάς είναι τα περισσότερα στα οποία έχει ευστοχήσει ποτέ κάποιος παίκτης στο ντεμπούτο του σε All Star Game! Είναι επίσης τα περισσότερα στα οποία έχει ευστοχήσει ποτέ Ευρωπαίος παίκτης σε έναν αγώνα!

-Οι 30 πόντοι που σημείωσε ο Αντετοκούνμπο είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του θεσμού σε ντεμπούτο παίκτη στο All Star Game μετά τους 34 πόντους που σημείωσε ο Τομ Τσέιμπερς στο All Star Game του 1987, όπου και αναδείχθηκε MVP.

-Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί ρεκόρ πόντων για παίκτη των Μπακς στην ιστορία του θεσμού!

-Οι 30 πόντοι που σημείωσε ο Γιάννης είναι επίσης η καλύτερη επίδοση που έχει σημειώσει ποτέ Ευρωπαίος στην ιστορία του θεσμού και η 25η καλύτερη επίδοση στην ιστορία των All Star Game, με τον Γιάννη να μοιράζεται το σχετικό ρεκόρ με τους Καρμέλο Άντονι, Κέβιν Ντουράντ, Τζούλιους Έρβινγκ, Γουόλτ Φρέιζερ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάικλ Τζόρνταν, Μπο ΜακΑντού και Αζάια Τόμας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα