Απολύθηκε ο Τζέισον Κιντ από τους Μπακς! (pic)

Απολύθηκε ο Τζέισον Κιντ από τους Μπακς! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Απολύθηκε ο Τζέισον Κιντ από τους Μπακς! (pic)

bet365

Οι Μιλγουόκι Μπακς απέλυσαν τον προπονητή τους, Τζέισον Κιντ, όπως ανέφερε ο έγκυρος δημοσιογράφος του ESPN, Adrian Wojnarowski και στη συνέχεια ανακοίνωσαν τα «Ελάφια»!

Νόμιμο στοίχημα με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

O βετεράνος γκαρντ απέτυχε στους Μπρούκλιν Νετς ως κόουτς των Κέβιν Γκαρνέτ, Πολ Πιρς ενώ το 2014 ανέλαβε το πρότζεκτ των Μιλγουόκι Μπακς. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2016 επέκτεινε το συμβόλαιό του με τα «Ελάφια» ως το 2020, με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 15 εκατομμύρια δολάρια. Παρ' όλα αυτά, η συνεργασία του με τους Μπακς ολοκληρώθηκε πρόωρα αφού όπως αποκάλυψε ο Adrian Wojnarowski, το Μιλγουόκι τον απέλυσε πριν από το ματς με τους Φίνιξ Σανς, εκεί όπου θα κοουτσάρει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Τζο Προύντι!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Μπακς προχώρησαν στη συγκεκριμένη κίνηση προκειμένου να προκαλέσουν... ηλεκτροσόκ από τη στιγμή που η ομάδα υποχώρησε στην 8η θέση της κατάταξης στην Ανατολική Περιφέρεια ενώ αναφέρονται κακές σχέσεις ανάμεσα στον οργανισμό και τον Τζέισον Κιντ. Η κίνηση για τον αντικαταστάτη του θα γίνει στην offseason. Μάλιστα η απόλυση επρόκειτο να ανακοινωθεί μετά τον αγώνα με τους Σανς, ωστόσο η πληροφορία διέρρευσε στα social media και στη συνέχεια το ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια».

Τα ρεκόρ του Κιντ ως χεντ κόουτς στη regular season
2013-14 / Νετς / 44-38
2014-15 / Μπακς / 41-41
2015-16 / Μπακς / 33-49
2016-17 / Μπακς / 42-40
2017-18 / Μπακς / 23-22

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα