«Ο Γιάννης θα γίνει φονική μηχανή αν βελτιώσει το σουτ»! (pic)

«Ο Γιάννης θα γίνει φονική μηχανή αν βελτιώσει το σουτ»! (pic)

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Ο Γιάννης θα γίνει φονική μηχανή αν βελτιώσει το σουτ»! (pic)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμπεριλήφθηκε στα Πρόσωπα της Χρονιάς από το ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket που αναφέρει ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ μπορεί να εξελιχθεί σε ανίκητη μηχανή αν βελτιώσει το σουτ του!

Ο Αντετοκούνμπο είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση που αφορά τους Μιλγουόκι Μπακς, μετρώντας συνεχή limit ups στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο κι έχοντας μπροστά του τη δεύτερη συμμετοχή σε All Star Game. Έτσι το ιστορικό ισπανικό περιοδικό Gigantes del Basket παρουσίασε ένα αφιέρωμα που δεν στερείται επαίνων για τον Έλληνα σούπερ σταρ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στα Πρόσωπα της Χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

«Το να ασχολείται κανείς με το που μπορεί να φτάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αρκετά ιντριγκαδόρικο, από τη στιγμή που ο Έλληνας σούπερ σταρ θα εξελιχθεί στο απόλυτο αφεντικό του μέλλοντος! Αν έπρεπε να κάνουμε αυτή την παρουσίαση πέρσι, πιθανότατα δεν θα είχαμε τόσο υλικό στα χέρια μας. Στην πραγματικότητα όμως, το 2017 ήταν η χρονιά της εκτόξευσης του Γιάννη. Είδαμε μπροστά στα μάτια μας έναν τύπο να εξελίσσεται σε πραγματικό σούπερ σταρ. Αν, μάλιστα, συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, είναι πολύ πιθανό να κλείσει τη σεζόν ως μέλος της καλύτερης πεντάδας του ΝΒΑ και να διεκδικήσει ως το τέλος το βραβείο του MVP. Κι όλα αυτά σε ηλικία 23 ετών ενώ έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Ενδεχομένως το σημείο-κλειδί στη μετέπειτα πορεία του να έλθει το καλοκαίρι. Αν δουλέψει στο σουτ του, θα εξελιχθεί στο απόλυτο όπλο μάχης, μια φονική κι ανίκητη μηχανή! Το μέλλον του ΝΒΑ είναι γραμμένο στα ελληνικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα