Η ευχή του Γκαρνέτ στον Αντετοκούνμπο! (pic)

Η ευχή του Γκαρνέτ στον Αντετοκούνμπο! (pic)

Gazzetta team
Η ευχή του Γκαρνέτ στον Αντετοκούνμπο! (pic)

bet365

Ο τεράστιος Κέβιν Γκαρνέτ ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα 23α γενέθλιά του, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση κι εκτός από την εκπομπή «KG AREA 21» έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις με παίκτες του ΝΒΑ. Ο άλλοτε σούπερ σταρ της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη βρέθηκε στο Μιλγουόκι και δούλεψε με τους παίκτες των Μπακς ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram που έκανε προπόνηση με τον Γκαρνέτ, γράφοντας πως είναι «σε αποστολή».

Μάλιστα ο 41χρονος πρώην φόργουορντ/σέντερ αποκάλυψε τι είπε στον «Greek Freak»:«Είναι απλό. Έκαναν μία άσκηση (σ.σ οι Bucks) με σουτ και αυτός έκανε ατομική προπόνηση στο σουτ και του έδινα οδηγίες για το πώς θα σουτάρει και πού να στοχεύει. Αρκετά σουτ του ήταν λίγο πιο δυνατά από ότι έπρεπε και του έδωσα κάποιες οδηγίες. Μοιράστηκα μαζί του κάποια πράγματα, επειδή ήθελα να τον βοηθήσω».

Ο Γκαρνέτ μέσω του επίσημου λογαριασμού της εκπομπής ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα 23α γενέθλιά του: «Βλέπεις εκείνη την τούρτα εκεί; Πήγαινε να την πάρεις! Χρόνια πολλά στον Greek Freek Γιάννη Αντετοκούνμπο»!

 

NBA Τελευταία Νέα