Η νέα(ρη) Γεωργία του Ζούρου

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η νέα(ρη) Γεωργία του Ζούρου

Η νέα(ρη) Γεωργία του Ζούρου

Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου ρίχνεται στη μάχη των Προκριματικών με οκτώ παίκτες να κάνουν ντεμπούτο σε διεθνές αγώνα. 

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από το εντυπωσιακό καλοκαίρι της εθνικής Γεωργίας. Πρώτη θέση στο «Ακρόπολις», εξαιρετικές εμφανίσεις στο Eurobasket 2017 όμως τα δεδομένα άλλαξαν άρδην.

Ο Ηλίας Ζούρος και ο Γιώργος Λιμνιάτης καλούνται να διαχειριστούν μία πολύ διαφορετική κατάσταση. Η κόντρα της Fiba με την Euroleague δεν επέτρεψε στους Σενγκέλια και Σερμαντίνι να δώσουν το παρών. Ο Πατσούλια αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα, αλλά τα προβλήματα δε σταμάτησαν εκεί.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Τσιντσάντζε (αρκετός χρόνος συμμετοχής στο Eurobasket) ο οποίος τραυματίστηκε παίζοντας με την ομάδα του στη Ρουμανία ενώ στο χειρουργείο θα μπει κι ο Σανάτζε που παίζει στην ιταλική Πιστόια.

Στην δωδεκάδα ξεχωρίζουν οι Ντίξον και Μαρκοϊσβίλι οι οποίοι λόγω των συλλογικών τους υποχρεώσεων ενσωματώθηκαν χθες στις προπονήσεις και στη συνέχεια... το χάος.

Οκτώ παίκτες θα ντεμπουτάρουν με την εθνική της χώρας τους. Παίκτες που αγωνίζονται στο άσημο πρωτάθλημα της γεωργίας και δεν έχουν «εικόνες» από ευρωπαϊκή δράση. 

Ζούρος και Λιμνιάτης γνωρίζουν τις δυσκολίες ειδικά των δύο πρώτων παιχνιδιών με Γερμανία και Σερβία. Ομάδες δηλαδή με παίκτες έμπειρους που αγωνίζονται στο EuroCup.

Ουσιαστικά στόχος της «νέας» αυτής Γεωργίας είναι να τα δύο ματς με την Αυστρία, αλλά και να «κερδίσουν» ό,τι μπορούν από τους νέους αυτούς παίκτες που θα ρίξουν στη μάχη των προκριματικών. 

Best of internet