Χοκς-Κινγκς 126-80

Φώτης Καρακούσης
Χοκς-Κινγκς 126-80

bet365

Μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία τους γνώρισαν οι Κινγκς με την ομάδα των Κουφού και Παπαγιάννη να γνωρίζει την συντριβή από τους Χοκς χάνοντας με 126-80!

Η δράση συνεχίζεται στους αγώνες της Euroleague με live στοίχημα από το κινητό! 21+

Μια εφιαλτική βραδιά που σίγουρα όλοι θα θέλουν να ξεχάσουν, έζησαν στην Ατλάντα οι παίκτες των Κινγκς. Η παρέα των Κουφού και Παπαγιάννη που αγωνίστηκαν και οι δύο, δεν γνώρισαν απλά την ήττα από τους Χοκς, αλλά την συντριβή καθώς έχασαν με το εντυπωσιακό 126-80. Ναι καλά διαβάσατε έχασαν με 46 πόντους διαφορά, από μία ομάδα που πριν το ματς αυτό είχε ρεκόρ μόλις 2 νίκες και 12 ήττες και με τη νίκη το πήγε στο 3/12, με τους... βασιλιάδες να έχουν 3/11.

Πραγματικά δεν αξίζει να αναφέρει κανείς τίποτα για το ματς αυτό, με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στο ματς και να παίρνουν μια εντυπωσιακή σε έκταση νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Γερμανός Σρόντερ με 21 και τον ακολούθησε με 20 ο Ντέντμον. Για τους Κινγκς και κυρίως τους δικούς μας, ο Κουφός έπαιξε 17 λεπτά και είχε 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο και ο Παπαγιάννης έπαιξε 11 λεπτά, πέτυχε 4 πόντους, πήρε 2 ριμπάουντ και έκανε και αυτός 1 κλέψιμο.

 

NBA Τελευταία Νέα