Η Γιάρο... έσωσε την καριέρα του Κουσίδη! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Η Γιάρο... έσωσε την καριέρα του Κουσίδη! (vid)

bet365

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Φινλανδικής ομάδας που εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα ήταν και ο Νίκος Κουσίδης, που βρέθηκε στην μακρινή Φινλανδία για να σώσει την καριέρα του και τα κατάφερε!

Η χρονιά στην Φινλανδία ολοκληρώθηκε, με την Γιάρο, ομάδα δεύτερης εθνικής κατηγορίας να εντυπωσιάζει στο φινάλε στης σεζόν. Οι Φινλανδοί, είχαν στην άμυνα τον Χαντζόπουλο ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, αλλά και μπροστά ξεχώρισε ακόμα ένας Έλληνας, ο Νίκος Κουσίδης.

Ο Κρητικός μεσοεπιθετικός, αφού πέρασε πολλά στα γήπεδα της Ελλάδας, το καλοκαίρι πήρε την μεγάλη και δύσκολη απόφαση να βρεθεί για πρώτη φορά εκτός πατρίδας. Η Γιάρο ήταν ο λόγος. Οι Φινλανδοί τον πλησίασαν, κι αφού τους είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο Κατίδης, και μετά από μια καλή χρονιά στην ΑΕ Καραϊσκάκη την οποία κι ανέβασε στη Football League πήρε την απόφαση να φύγει για την μακρινή και κρύα Φινλανδία.

Εκεί έγινε γρήγορα ένα σημαντικό εργαλείο για τους Φινλανδούς. Πήρε φανέλα βασικού σχεδόν και στα 13 παιχνίδια που αγωνίστηκε, έχοντας και 1 ασίστ. Το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ το οποίο όμως το πλησίασε αρκετές φορές.

Η χρονιά με την Γιάρο ολοκληρώθηκε πολύ όμορφα και το συμβόλαιο του Έλληνα άσου λήγει την Πρωτοχρονιά. Οι Φινλανδοί θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους και για τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να βρίσκεται σε επαφές μαζί τους. Όμως, υπάρχει κρούση κι από την Σουηδία με τον Κουσίδη να μην βιάζεται να πάρει κάποια απόφαση. Αυτή την περίοδο ξεκουράζεται στην αγαπημένη του Κρήτη και περιμένει την κατάλληλη στιγμή ώστε να συμφωνήσει με την ομάδα που θα τον βλέπουμε από τον Γενάρη...

 

Τελευταία Νέα